Ζωγράφου: Η ανθυπαστυνόμος που εξουδετέρωσε τον σκληρό ποινικό βγήκε από την εστία γιατί δεν αισθανόταν καλά!

27 Σεπτεμβρίου, 2022 5:47 ΜΜ
More videos

Αντρο κακοποιών έχει γίνει η φοιτητική εστία στην Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου και η ευρεία αστυνομική επιχείρηση που λαμβάνει χώρα από τις 6:00 το πρωί της Τρίτης (27/9) γίνεται για την εκκαθάρισή της από τους ποινικούς που χρησιμοποιούν ως καταφύγιο κι ορμητήριο την εστία για τις παραβατικές τους ενέργειες. Η επιχείρηση ήταν επεισοδιακή, καθώς υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών με έναν σκληρό Αλβανό ποινικό, τον οποίο εξουδετέρωσε μία ανθυπαστυνόμος, από μια τυχερή συγκυρία! Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της ΕΛΑΣ, η 35χρονη ανθυπαστυνόμος που μετείχε στην ευρεία επιχείρηση των ομάδων ΑσφάλειαςΟΠΚΕ κι ΕΚΑΜ αισθάνθηκε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της επιχείρησης και βγήκε από το κτήριο.

Κατά την έξοδό της, διασταυρώθηκε με τον Αλβανό κακοποιό, ο οποίος της επιτέθηκε! Η ανθυπαστυνόμος χωρίς να χάσει την ψυχραιμία της, έβγαλε το υπηρεσιακό της όπλο και τραυμάτισε τον κακοποιό, ο οποίος συνελήφθη από τις Αρχές. Σε βάρος του 30χρονου εκκρεμούν 4 εντάλματα σύλληψης για ληστείεςόπλα και ναρκωτικά. Ο τραυματίας διακομίσθηκε στον Ερυθρό Σταυρό και νοσηλεύεται φρουρούμενος. Η αστυνομικός από την πλευρά της διακομίσθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Η επιχείρηση

Η ευρεία αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 06:00 το πρωί στην Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου και συγκεκριμένα στην φοιτητική εστία, παρουσία Εισαγγελέα, σε συνδυασμό με τη διεξαγωγή ερευνών σε σπίτια υπόπτων για εγκληματικές δραστηριότητες. Η επιχείρηση διεξάγεται διότι η φοιτητική εστία, χρησιμοποιείται ως ορμητήριο και καταφύγιο από κακοποιούς, με ιδιαίτερα έντονη δράση -ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών- στην ευρύτερη περιοχή του Ζωγράφου, της Καισαριανής, του Βύρωνα και της Αθήνας.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν 6 ομάδες ΟΠΚΕ, 4 ομάδες της ΕΚΑΜ, ομάδες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής και της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών.