Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024
Ελλάδα«Ζητώ συγγνώμη»: Πιλότος στην Κρήτη σήκωσε ξανά το αεροπλάνο για να μη...

«Ζητώ συγγνώμη»: Πιλότος στην Κρήτη σήκωσε ξανά το αεροπλάνο για να μη σκοτωθεί ένας λαγός & έγινε κάτι χειρότερο

Στο αεροδρόμιο του Ηράκλειου της Κρήτης «Νίκος Καζαντζάκης», συνέβη ένα πρωτόγνωρο περιστατικό καθώς πιλότος αεροσκάφους αναγκάστηκε να σηκώσει το αεροπλάνο και να μην προσγειωθεί εξαιτίας ενός λαγού…

Συγκεκριμένα ο πιλότος και ενώ ετοιμαζόταν να προσγειώσει το αεροσκάφος αποφάσισε να το απογειώσει ξανά προκειμένου «να μη σκοτώσουν ένα λαγό».

1272 900x507 1

Σύμφωνα και με όσα αναφέρει το neakriti.gr το περιστατικό σημειώθηκε κατά την προσγείωση της τελευταίας πτήσης από Αθήνα προς Ηράκλειο το βράδυ της 10ης Μαΐου στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης», αφού την ώρα της τροχοδρόμησης ο κυβερνήτης «σήκωσε» και πάλι απότομα το αεροπλάνο.

Όπως ήταν λογικό στο αεροπλάνο δημιουργήθηκε αναστάτωση και ειδικά τους επιβάτες με τον πιλότο να τους ενημερώνει για να τους καθησυχάσει: «Σας ζητώ συγγνώμη, αλλά μόλις καταφέραμε να μη σκοτώσουμε ένα λαγό».

1273 1113x1200 1

O πιλότος του αεροσκάφους χρειάστηκε πάντως να κάνει ακόμα έναν γύρω πάνω από το αεροδρόμιο πριν την νέα προσγείωση προκειμένου να απομακρυνθεί ο λαγός. Πάντως παρά την πρόθεση του πιλότου ο λαγός έχασε τη ζωή του από αυτοκίνητο που προσπάθησε να τον απομακρύνει την ίδια ώρα από την πίστα του αεροδρομίου.

Τα πιο σημαντικά