Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024
Ελλάδα«Ζητώ συγγνώμη, πάγωσα, ένιωσα αδύναμος»: Ξέσπασε ο ένας από τους βιαστές του...

«Ζητώ συγγνώμη, πάγωσα, ένιωσα αδύναμος»: Ξέσπασε ο ένας από τους βιαστές του 15χρονου στο Ίλιον

Τι δήλωσε ένας από τους κατηγορούμενους για τη σοκαριστική υπόθεση του βιασμού στο Ίλιον.

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία στο Ίλιον – και όχι μόνο – μετά τις αποκαλύψεις για την υπόθεση των επαναλαμβανόμενων βιασμών 15χρονου από ομάδα συμμαθητών του στο Ίλιον. Οι ανήλικοι φαίνεται ότι κατέγραφαν τα μαρτύρια του συμμαθητή τους και να αντάλλασσαν τα βίντεο στο σχολείο.

Στην εκπομπή T-Live και τη Ρένα Κουβελιώτη μίλησε ένας από τους κατηγορούμενος για τη σοκαριστική υπόθεση.

«Ένιωθα πολύ ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι. Ήθελα πολύ να τον βοηθήσω», δήλωσε ο εμπλεκόμενος στην υπόθεση βιασμού του 15χρονου. Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πάγωσα, τρόμαξα για 1-2 δευτερόλεπτα και όπως φαίνεται στο βίντεο, υπάρχουν πολλές φωνές και φώναξα γιατί ένιωσα αδύναμος. Μετά το τελευταίο περιστατικό, η παρέα διαλύθηκε. Το θύμα είπε ότι δεν θέλει να έχει επαφή με κανέναν από εμάς. Πήρε τηλέφωνο ένα παιδί της παρέας και είπε ότι δεν θέλει να έχει καμία επαφή, ούτε να βρεθεί ξανά με κανέναν.

Εγώ με το θύμα κράταγα φιλικές και καλές σχέσεις. Μιλάγαμε με μηνύματα μέχρι και τις 6 Δεκεμβρίου. Στις 21 Δεκεμβρίου μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Μιλάγαμε για αγορίστικα πράγματα, για το ποδόσφαιρο, πράγματα άσχετα με το περιστατικό».

«Ζήτησα συγγνώμη»

Έπειτα, ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι σε επικοινωνία που είχε με τον 15χρονο, του ζήτησε συγγνώμη. «Του ζήτησα συγγνώμη που δεν μπόρεσα να κάνω κάτι. Του είπα ότι μπροστά μου δε θα ξαναγίνει ποτέ κάτι τέτοιο, να μη φοβάται. Όταν του ζήτησα συγγνώμη μου απάντησε με ένα απλό “εντάξει”», είπε χαρακτηριστικά.

Τι υποστήριξε η μητέρα του εμπλεκόμενου

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και η μητέρα του εμπλεκόμενου στην υπόθεση του βιασμού του 15χρονου η οποία δήλωσε ότι φοβούνται να γυρίσουν σπίτι τους μετά την αποκάλυψη του περιστατικού.

«Θέλω να ζητήσω μια μεγάλη συγγνώμη από αυτή τη μητέρα, τον πατέρα, το παιδί, για όλα αυτά που περνάνε. Ο γιος μου, μου είπε πως μίλησε με το παιδί. Το περιστατικό πρέπει να έγινε το Σάββατο. Πως μπορεί να σκεφτεί ένα παιδί να κάνει αυτό το πράγμα; Ποιος έδωσε αυτή την ιδέα; Πότε πήγαιναν; Φροντιστήριο έχουν μέχρι τις 10 το βράδυ. Πότε πήγαιναν εκεί;

Εμείς είμαστε 23 χρόνια στην Ελλάδα. Έχουμε αγοράσει ένα σπίτι με πολύ κόπο και τώρα φοβόμαστε να πάμε σπίτι μας. Χθες που πήγε η κόρη μας εκεί, είδε γραμμένη στον τοίχο τη φράση, “θα σε σφάξουμε”. Μηνύματα, συνθήματα, φωτογραφίες του παιδιού μου στο διαδίκτυο… Αυτό το παιδί πως θα βγει εκεί έξω; Μένουμε σε ξένο σπίτι αυτή τη στιγμή. Από την Πέμπτη το πρωί που ήρθαμε στην Ελλάδα, μένουμε σε ξένο σπίτι», είπε η μητέρα του κατηγορούμενου.

«Ο 15χρονος δεν μίλησε στην οικογένειά του. Το βίντεο έφτασε στα χέρια του ξαδέρφου του και αυτός ενημέρωσε. Εγώ έμαθα ότι ειδοποιήθηκαν οι Αρχές στις 21 του μήνα. Ήμασταν ταξίδι με την οικογένειά μου σε μια χώρα της Ευρωπαϊκής ένωσης. Μας ενημέρωσε ένας γείτονας ότι μας ψάχνει η Αστυνομία. Κλείσαμε εισιτήρια και επιστρέψαμε την επόμενη κιόλας μέρα στην Ελλάδα αλλά είχε ήδη λήξει το αυτόφωρο», είπε ο κατηγορούμενος.
Τα πιο σημαντικά