Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2025
ΕλλάδαΖητάει 300.000 ευρώ: Χαμός με Λατινοπούλου και Βελόπουλου - Θα γίνει μάχη

Ζητάει 300.000 ευρώ: Χαμός με Λατινοπούλου και Βελόπουλου – Θα γίνει μάχη

Ζητάει 300.000 ευρώ! Στις 11/12 εκδικάζεται η αγωγή της Λατινοπούλου σε βάρος του «τηλεπωλητή των επιστολών του Ιησού» Βελόπουλου

Σε αγωγή κατά του Κυριάκου Βελόπουλου είχε προχώρησε η Αφροδίτη Λατινοπούλου, ζητώντας αποζημίωση 300.000 ευρώ για ηθική βλάβη που, όπως ισχυρίζεται, υπέστη.

latinopoulou velopoulos

Όπως είχε αναφέρει σε ανάρτησή του ο δικηγόρος της, Φαήλος Κρανιδιώτης:

«Κατέθεσα σήμερα στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών την αγωγή της κ. Αφροδίτης Λατινοπούλου, Προέδρου της «Φωνής Λογικής» και Ευρωβουλευτού, κατά του Κυριάκου Βελόπουλου. Αίτημα 300.000 Ευρώ νομιμοτόκως και δημοσίευση επανόρθωσης».

Παράλληλα ζητάει ο κ. Βελόπουλος να αναρτήσει στην ιστοσελίδα του κόμματός του, στους λογαριασμούς του στα social media και σε καθημερινή εφημερίδα την τελεσίδικη απόφαση.

Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Λατινοπούλου πριν από έναν μήνα είχε κάνει λόγο σε δηλώσεις της για «πόλεμο λάσπης» που έχουν στήσει κάποιοι σε βάρος της, προσθέτοντας ότι «ενορχηστρώνουν επιθέσεις σε βάρος μου και δίνουν ψεύδη σε πληρωμένα πιστόλια».

Είχε μάλιστα ονοματίσει τον Κυριάκο Βελόπουλο ως τον «ενορχηστρωτή της προσπάθειας πολιτικής εξόντωσής της», κατηγορώντας τον ότι «έστειλε SMS ότι την ημέρα των ευρωεκλογών η Λατινοπούλου κολυμπούσε με επιχειρηματία στην Αίγινα».

gazd9s4wsaargav gazd9stweaad7hd

Η υπόθεση εκδικάζεται στις 11/12/2025 με αριθμό εκθέματος 6. Το επίδικο της αστικής απαίτησης εκ μέρους της Λατινοπούλου ανέρχεται στις 300.000 ευρώ.

Τα πιο σημαντικά