Ζιλιέτ Μπινός: Η 53χρονη Γαλλίδα που μεγαλώνει με χάρη, χωρίς μπότοξ

3 Απριλίου, 2017 12:37 ΠΜ
More videos

Η Μπινός έχει ταχθεί επανειλημμένως κατά των αισθητικών επεμβάσεων, είναι αποφασισμένη να γεράσει με χάρη και θεωρεί ότι η μάχη κατά της γήρανσης «δεν λειτουργεί».

Η «Γαλλίδα θεά» Ζιλιέτ Μπινός, έκανε χθες μια σπάνια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί φορώντας μια εντυπωσιακή μαύρη τουαλέτα για την πρεμιέρα του φιλμ της Ghost In The Shell στη Νέα Υόρκη. Η 53χρονη ηθοποιός επέλεξε ένα ιδιαίτερα αποκαλυπτικό μαύρο φόρεμα με ανοιχτό ντεκολτέ, και το συνδύασε με το καλύτερο χαμόγελό της.

SplashSplash

Η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός, συμπλήρωσε την εμφάνισή της με διαμαντένια σκουλαρίκια, ενώ η λεπτομέρεια που επίσης έκανε εντύπωση ήταν το μεγάλο σκίσιμο της τουαλέτας της.

SplashSplash

Όμως, το πιο εντυπωσιακό πράγμα που όλοι παρατήρησαν είναι το πόσο όμορφα μεγαλώνει, έχοντας αρνηθεί επανειλημμένως να κάνει οποιαδήποτε αισθητική επέμβαση στο πρόσωπό της.

SplashSplash

Η Μπινός έχει ταχθεί κατά των αισθητικών επεμβάσεων, αφού είναι αποφασισμένη να γεράσει με χάρη. Συγκεκριμένα, έχει τονίσει ότι είναι πεπεισμένη ότι η μάχη κατά της γήρανσης «δεν λειτουργεί».

SplashSplash

Αν και αντιλαμβάνεται τον φόβο των γυναικών βλέποντας την εμφάνισή τους να ξεθωριάζει, εκείνη είναι ανένδοτη σε κάθε είδους αισθητική επέμβαση, καθώς πιστεύει ότι θα ήταν σε βάρος της καριέρας της.

Εχει πει: «Το να πολεμάς τη διαδικασία της γήρανσης απλά δεν λειτουργεί. Σε τελική ανάλυση, οι ηθοποιοί, είμαστε υπεύθυνοι για τα πρόσωπα που δίνουμε στους ρόλους μας».

«Αλλά καταλαβαίνω τον φόβο. Είναι εύκολο να σκεφτείς: Δεν θα με θέλουν σε καμία δουλειά αν χάσω την ομορφιά μου. Το θέμα είναι ότι εγώ ποτέ δεν ένιωσα όμορφη…

Επίσης, είναι δύσκολο να παίξεις έναν ρόλο έχοντας κάνει Botox, καθώς το πρόσωπο δεν κινείται».

SplashSplash
SplashSplash

[toc] [dailymail]

Ακολουθήστε μας στο facebook: