Ζευγάρι τρώει μόνο φρούτα εδώ και 3 χρόνια και δηλώνει πως νιώθει καλύτερα από ποτέ

16 Σεπτεμβρίου, 2018 12:05 ΠΜ
More videos

Ένα ζευγάρι που γνωρίστηκε αφού μετακόμισαν και οι 2 στο Μπαλί αποκάλυψε ότι τρώνε μόνο φρούτα εδώ και 3 χρόνια και υποστηρίζει ότι αυτό τους κάνει να αισθάνονται καλύτερα από ποτέ.

Η 39χρονη Τίνα Στοκλόσα από την Πολωνία εξήγησε ότι έμαθε για πρώτη φορά για την διατροφή που στηρίζεται μόνο σε φρούτα πριν από 5 χρόνια όταν έψαχνε για μια δίαιτα για να κάνει αποτοξίνωση πριν τα Χριστούγεννα.

Σύμφωνα με την ίδια, γρήγορα ανακάλυψε ότι είχε περισσότερη ενέργεια, αισθανόταν πιο ευτυχισμένη και φαινόταν πιο νέα.

Δυο χρόνια αργότερα η 39χρονη διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων μετακόμισε στο Μπαλί για να αφοσιωθεί στην διατροφή με τα φρούτα που έκανε χωρίς περισπασμούς από τον Δυτικό κόσμο.

Όταν πήγε στο Μπαλί γνώρισε τον 26χρονο Σιμόν Μπεούν από το Βέλγιο, ο οποίος της έστειλε μήνυμα όταν ανακάλυψε και ο ίδιος για την διατροφή με τα φρούτα.

Το ζευγάρι τώρα τρώει μόνο γλυκά φρούτα και καταναλώνει 2.000 έως 4.000 θερμίδες την ημέρα.

Επίσης, ξεδιψάει την δίψα του με νερό καρύδας.

Οι δυο τους υποστηρίζουν ότι δεν έχουν πλύνει τα δόντια τους εδώ και 2 χρόνια γιατί τα καθαρίζουν οι ίνες από τα φρούτα.

Σύμφωνα με το ζευγάρι, άλλα οφέλη αυτής της διατροφής είναι ότι θεραπεύει την κατάθλιψη και άλλες χρόνιες ασθένειες.

“Ήμουν υπέρβαρη σχεδόν σε ολόκληρη την ενήλικη ζωή μου. Έκανα πολλές δίαιτες και τελικά κατέληγα βαρύτερη και ένιωθα αβοήθητη. Παρά την επιτυχημένη μου καριέρα ως εσωτερική διακοσμήτρια ήμουν ελεύθερη στα 36 μου”, ανέφερε η 39χρονη.

Η Τίνα υποστηρίζει ότι η διατροφή με τα φρούτα την έχει βοηθήσει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που είχε με το βάρος της σχεδόν σε όλη της την ζωή.

Ο Σιμόν ανακάλυψε την διατροφή με τα φρούτα, ενώ έψαχνε για μια διατροφή όταν προετοιμαζόταν να τρέξει σε έναν μαραθώνιο στο τελευταίο έτος στο πανεπιστήμιο.

Ο Σιμόν γνώρισε την Τίνα όταν της έστειλε μήνυμα στην προσωπική της σελίδα στο Instagram την οποία είχε φτιάξει για να καταγράφει τον καινούργιο τρόπο ζωής της.

“Ανάμεσα στα οφέλη είναι η απώλεια βάρους, ότι μπορείς να τρως απεριόριστες ποσότητες φρούτων κάθε μέρα, η βελτιωμένη ποιότητα ύπνου και τα τρελά επίπεδα ενέργειας”, ανέφερε η Τίνα.

Ο Σιμόν πριν ανακαλύψει και υιοθετήσει την διατροφή με τα φρούτα.

Ο Σιμόν και η Τίνα μοιράζονται τις περιπέτειές τους στο κανάλι τους “Fit Shortie Eats” στο Youtube.

“Ένα πολύ σημαντικό μέρος αυτής της διατροφής είναι να πάρετε το αγαπημένο σας φρούτο στην καλύτερη ποιότητα και να το τρώτε κάθε μέρα”, ανέφερε η Τίνα για όσους θέλουν να ακολουθήσουν αυτή την διατροφή.

Το φρούτο του δράκου είναι ένα από τα αγαπημένα του ζευγαριού.

[dailymail]