Τρίτη, 16 Απριλίου 2024
διεθνήΖευγάρι παχύσαρκων έχασε 195 κιλά σε λίγους μήνες και έγιναν «φέτες» για...

Ζευγάρι παχύσαρκων έχασε 195 κιλά σε λίγους μήνες και έγιναν «φέτες» για να μπορέσουν να κάνουν παιδί

Ζευγάρι έχασε 195 κιλά για να γίνουν γονείς και κατάφεραν να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα

Ένα ερωτευμένο ζευγάρι μέσα σε δύο χρόνια κατάφερε να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα. Όταν ο γιατρός τους είπε πως πρέπει να χάσουν κιλά, το ζευγάρι πήρε την μεγάλη απόφαση να χάσει βάρος για να γίνουν γονείς.

Ο Dustin Hall, 37 ετών, έχασε 140 κιλά και η σύζυγός του, Raquel, 34 ετών, έχασε 55 κιλά, αφού οι γιατροί τους είπαν ότι η απώλεια βάρους ήταν η μόνη τους ευκαιρία για να αποκτήσουν παιδί. Ο άντρας υποβλήθηκε σε ειδική επέμβαση στομάχου και ξεκίνησε δίαιτα υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες και χαμηλής περιεκτικότητας σε υδατάνθρακες. Τελικά, κατάφερε να χάσει 140 κιλά μέσα σε 2 χρόνια!

656

Έχασαν 195 κιλά για να κάνουν παιδί και κατάφεραν να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα

Η Raquel, πάλι, παίρνοντας θάρρος από την επιτυχία του συζύγου της, ακολούθησε τα βήματά του. Eκανε κι εκείνη την ειδική επέμβαση στομάχου ενώ με την κατάλληλη διατροφή έχασε τα κιλά που έπρεπε για να μείνει έγκυος.

Μετά από 7 αποτυχημένες προσπάθειες, ο Dustin και η Raquel δεν κατάφεραν μόνο να χάσουν τα παραπανίσια κιλά αλλά και να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα. Στις 21 Δεκεμβρίου, το ζευγάρι έφερε στον κόσμο το πρώτο του παιδί και η ευτυχία τους δεν περιγράφεται.

Ο γιατρός του Dustin τον προειδοποίησε ότι θα μπορούσε να πεθάνει εντός έξι μηνών εάν δεν χάσει βάρος. Ο ίδιος είπε ότι είχε δυσκολία στην αναπνοή τη νύχτα και δεν μπορούσε να περπατήσει πάνω από 100 μέτρα χωρίς να καθίσει.

657

«Ο μόνος λόγος που μπορούμε να έχουμε παιδιά είναι επειδή χάσαμε σημαντικό βάρος και καταφέραμε να διατηρηθούμε στα κιλά που πρέπει» δήλωσε ο ευτυχισμένος μπαμπάς.

«Εξάλλου, δεν θα μπορούσα να είμαι δραστήριος πατέρας αν ζύγιζα παραπάνω 140 κιλά. Δεν μπορούσα να δέσω ούτε τα κορδόνια μου!».

658

Η Raquel είπε ότι προσπαθούσε να μείνει έγκυος για επτά χρόνια και αισθάνθηκε αποθαρρυμένη.

«Δεν είχα ξαναδεί ποτέ τις δύο γραμμές σε τεστ εγκυμοσύνης. Ένιωσα περήφανη για μας. Βάλαμε έναν στόχο και τον πετύχαμε. Το να είσαι μητέρα αξίζει κάθε δευτερόλεπτο που ιδρώνεις στο γυμναστήριο, που πεινάς και δεν τρως και κάθε θερμίδα που καίγεται».

659

2c1b9ec0 9dd3 11eb bbef a584e07d256c

Τα πιο σημαντικά