Ζευγάρι κέρδισε 174 εκατ. σε λοταρία: 10 χρόνια μετά είναι άφραγκοι και χωρισμένοι

9 Ιουλίου, 2021 9:58 ΠΜ
More videos

Τα κέρδη της λοταρίας στα σίγουρα άλλαξαν τη ζωή του Άντριαν και της Γκίλιαν Μπέιφορντ, αλλά πιθανότατα όχι με τον τρόπο που ήλπιζαν.
Πριν από περίπου 10 χρόνια, ένα ζευγάρι από τη Βρετανία κέρδισε 148 εκατ. στερλίνες (περίπου 174 εκατ. ευρώ στη σημερινή συναλλαγματική ισοτιμία) στη λοταρία. Ωστόσο, αντί με τόσα λεφτά να εκπληρώσουν όλα τα όνειρα που είχαν, τα χρήματα μετατράπηκαν μόνο σε προβλήματα, απογοητεύσεις, δυστυχία και χωρισμούς.

Τον Αύγουστο του 2012, ο Άντριαν και η Γκίλιαν Μπέιφορντ έπιασαν ένα από τα μεγαλύτερα τζακπότ που πρόσφερε ποτέ η λοταρία EuroMillions.


Στην αρχή έμοιαζε σαν μια τεράστια ψευδαίσθηση γεμάτη φιλιά, χαμόγελα και σαμπάνια.

Το ζευγάρι που εκείνη την εποχή είχε δυο παιδιά άρχισε να κάνει τα ταξίδια που πάντα ονειρευόταν, δώρισε χρήματα σε αγαθοεργίες, αγόρασε πολυτελή αυτοκίνητα και έψαχνε κάπου να επενδύσει την τεράστια περιουσία του.
Όμως, μόλις έναν χρόνο αφού κέρδισαν τα εκατομμύρια, το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του, εν μέσω φημών ότι και οι δύο είχαν βρει νέους συντρόφους.
Η Γκίλιαν άφησε τη δουλειά της στην παιδιατρική πτέρυγα ενός νοσοκομείου και προσπάθησε να ξεκινήσει τη δική της επιχείρηση, ωστόσο χωρίς επιτυχία.
Αργότερα, καταδικάστηκε για επίθεση σε έναν πρώην εραστή, προτού παντρευτεί έναν απατεώνα και κάνει μωρό σε ηλικία 48 ετών.

Από την πλευρά του, ο Άντριαν προσπάθησε να συνεχίσει να δουλεύει σε ένα δισκοπωλείο στο Σάφολκ Κάουντι, προσποιούμενος ότι τα λεφτά δεν θα του αλλάξουν τη ζωή.

Το 2016 ανακοινώθηκε ότι ο άντρας βρέθηκε αρραβωνιασμένος με τη Σαμάνθα Μπάρμπριτζ, μια γυναίκα 16 χρόνια μικρότερή του, με μεγάλη αγάπη στα άλογα.
Προτού περάσει πολύ καιρός, η Σαμάνθα τον εγκατέλειψε, παίρνοντας μαζί της εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια σε άλογα, ένα υπερπολυτελές αυτοκίνητο και τα δυο σκυλιά τους.
Ο Άντριαν αποφάσισε να επενδύσει κι αυτός αρκετά εκατομμύρια σε 38 σπίτια προς ενοικίαση, αλλά τελικά κατέληξε με χρέη και οικονομικά προβλήματα που συνεχίζονται μέχρι σήμερα.
Το 2016, ένας ανάπηρος ένοικος ισχυρίστηκε ότι επιχείρησε να του κάνει έξωση, γιατί ήθελε να του αυξήσει το νοίκι.
Σήμερα, ο Μπέιφορντ επιχειρεί να πουλήσει έναντι 7,5 εκατ. ευρώ περίπου την έπαυλη που αγόρασε πριν 9 περίπου χρόνια, αλλά όλες οι προσπάθειές του έχουν πέσει στο κενό.
Είχε αφήσει την έπαυλη από τον Νοέμβρη του 2019, αφού πρώτα αγόρασε ένα σπίτι στη Σκωτία, με τη δικαιολογία ότι ήθελε να είναι κοντά στην πρώην γυναίκα του και τα παιδιά του.
Δείτε το βίντεο: