Ζευγάρι έκλεψε μωρό μέσα από την μήτρα 23χρονης γυναίκας

17 Οκτωβρίου, 2018 11:09 ΜΜ
More videos

Ένα ζευγάρι έκλεψε ένα μωρό από την μήτρα μιας γυναίκας αφού πρώτα την έδεσαν σε ένα δέντρο και την άνοιξαν με ένα μαχαίρι.

Η 23χρονη Μάρα Κριστιάνα Ντα Σίλβα ήταν 8 μηνών έγκυος όταν βρέθηκε νεκρή στην περιοχή João Pinheiro στην νοτιοδυτική Βραζιλία.

Η Αντζελίνα Ροντρίγκεζ, η γυναίκα που κατηγορείται για την δολοφονία “πάντα ονειρευόταν να αποκτήσει παιδί”, σύμφωνα με έναν συγγενή της.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι γιατροί του τοπικού νοσοκομείου ειδοποίησαν την αστυνομία όταν η Ροντρίγκεζ πήγε στο νοσοκομείο κρατώντας ένα μωρό στην αγκαλιά της και υποστήριξε ότι ήταν δικό της.

Το προσωπικό του νοσοκομείου άρχισε να έχει υποψίες επειδή η 40χρονη γυναίκα περπατούσε κανονικά και αρνούνταν να κάνει εξετάσεις.

Η 23χρονη Μάρα Κριστιάνα Ντα Σίλβα.

Αργότερα, η Ροντρίγκεζ ομολόγησε ότι μέθυσε την 23χρονη και στην συνέχεια την έδεσε με ένα σύρμα στο δέντρο και την άνοιξε με ένα μαχαίρι για να βγάλει το μωρό από μέσα της.

Η Ροντρίγκεζ ανέφερε ότι ο σύζυγός της δεν συμμετείχε στο έγκλημά της αλλά η αστυνομία δεν πιστεύει ότι η 40χρονη θα μπορούσε να κάνει μια τέτοια πράξη μόνη της.

Μάλιστα, η αστυνομία υποστηρίζει ότι στην δολοφονία της 23χρονης όχι μόνο συμμετείχε ο άντρας της αλλά και ένας τρίτος άνθρωπος.

[dailymail]