Ζευγάρι από την Ιταλία έκανε έρανο για άστεγο και κράτησε τα λεφτά για ταξίδια και ψώνια

1 Σεπτεμβρίου, 2018 1:15 ΜΜ
More videos

Δικαστήριο της Φλωρεντία επέβαλε στο ζευγάρι που είχε εξαπατήσει τους πάντες να επιστρέψει πίσω τα χρήματα στον άστεγο για τον οποίο είχαν κάνει έρανο.

φαντασία αυτού του ζευγαριού από την Φλωρεντία για να βγάλει χρήματα δεν έχει προηγούμενο. Τον περασμένο Νοέμβριο ένας άστεγος τους έδωσε λεφτά, όταν εκείνοι είχαν μείνει στην μέση του πουθενά με άδειο ρεζερβουάρ. Κι εκείνοι το εκμεταλλεύτηκαν. Σκέφτηκαν να τον βοηθήσουν με έναν έρανο, ώστε αποκτήσει την δική του στέγη, αλλά ο στόχος ήταν μάλλον να γεμίσει η δικιά τους τσέπη.

Τα 20 δολάρια, επομένως, που τους είχε δώσει ο άστεγος Τζόνι Μπόμπιτ για να βάλουν βενζίνη, μετατράπηκαν 400 χιλιάδες. Θόλωσαν από το ποσό και, έτσι, αντί να πάνε σε εκείνον, έγιναν ταξίδια και ψώνια

Φυσικά, ο νόμος δεν τους άφησε έτσι. Το δικαστήριο επέβαλε στο ζευγάρι να μεταφέρει τα χρήματα σε λογαριασμό που διαχειρίζονται οι δικηγόροι του άστεγου.   

Το ζευγάρι υποστήριξε πως δεν τα έδωσαν στον άστεγο, επειδή φοβήθηκαν μην τα καταναλώσει σε ναρκωτικά.    Σύμφωνα, ωστόσο, με τις αποκαλύψεις, η μόνη αγορά του ζευγαριού για τον άστεγο ήταν ένα τροχόσπιτο για να διαμένει, σ ένα οικόπεδο που διέθεταν στη Φλωρεντία.   

Τον Ιούνιο, όμως, τον έδιωξαν και από κει με τη δικαιολογία πως τους έκλεψε μια σκηνή. 

 Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, θα πρέπει πλεόν να επιστρέψουν όσα χρήματα τους έχουν απομείνει από τον έρανο.    Όπως ωστόσο αποκάλυψαν, από τα 400 χιλιάδες δολάρια έχουν μείνει μόνο τα 150 χιλιάδες. 

Το θρίλερ συνεχίζεται

Ακολουθήστε μας στο facebook: