Ζευγάρι στην Κύπρο έζησε αχώριστα 60 χρόνια και έφυγε μαζί με 11 ώρες διαφορά

2 Φεβρουαρίου, 2018 8:01 ΜΜ
More videos

Απίστευτο παιχνίδι της μοίρας για γνωστό ζευγάρι ηλικιωμένων από τη Λάρνακα. Έπειτα από 60 ολόκληρα χρόνια γάμου, ο 82χρονος σύζυγος πέθανε το πρωί της περασμένης Τετάρτης και η 77χρονη σύζυγός του, μην αντέχοντας τον πόνο, υπέκυψε κι αυτή στο μοιραίο 11 ώρες αργότερα. Ο Λουκής Αγγελίδης απεβίωσε λίγο μετά τις 8 το πρωί από πνευμονικό οίδημα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε. Η οικογένειά του προγραμμάτιζε την κηδεία του για χθες.

Ωστόσο, το βράδυ της ίδιας ημέρας η μοίρα επεφύλασσε ακόμα ένα άσχημο παιχνίδι, καθότι η σύζυγός του, Ευγενία Αγγελίδου, 77 χρόνων, το γένος Καπιτανή, δεν άντεξε τον χαμό του ανθρώπου με τον οποίο πέρασε μια ολόκληρη ζωή μαζί, με αποτέλεσμα να πεθάνει κι αυτή από ανακοπή καρδίας. Όπως πληροφορούμαστε για το αχώριστο ανδρόγυνο, είχαν γνωριστεί και ήταν μαζί από τα εφηβικά χρόνια τους. Ήταν πάντοτε αγαπημένοι και μαζί δημιούργησαν μια ευτυχισμένη οικογένεια. Εργάζονταν μαζί για πολλά χρόνια στην καντίνα του Λυκείου Μακαρίου, στη Λάρνακα. Παλαιότερα ο Λουκής εργάστηκε σε εργοστάσιο στη Λάρνακα.

Ήταν και οι δύο μέλη της Προοδευτικής Κίνησης Λάρνακας κι έχαιραν εκτίμησης απ’ όλους όσοι τους γνώριζαν. Το ανδρόγυνο κηδεύτηκε μαζί χθες το μεσημέρι από τον ιερό ναό Παναγίας Χρυσοπολίτισσας στη Λάρνακα. Το ζεύγος Αγγελίδη έχει δύο παιδιά, τον Χριστόφορο και τη Βούλα, και τέσσερα εγγόνια. Η ταφή έγινε σε κοινό τάφο στο κοιμητήριο του Αγίου Γεωργίου Κοντού στη Λάρνακα.

Πηγή: politis.com.cy

Ακολουθήστε μας στο facebook: