Ζευγάρι που γνωρίστηκε διαδικτυακά ανακαλύπτει, ότι γνωρίζονταν από το νηπιαγωγείο!

12 Νοεμβρίου, 2015 1:37 ΜΜ
More videos

Αναρωτιέστε ποτέ τι απέγινε ο πρώτος σας έρωτα από το νηπιαγωγείο;

Αν και ο Justin Pounders δεν αναρωτήθηκε ποτέ τι απέγινε ο πρώτος του έρωτας από το νηπιαγωγείο, η μοίρα δούλεψε για χάρη του και οι δρόμοι τους διασταυρώθηκαν ξανά μετά από 30 χρόνια.

Το 2012, η αρραβωνιαστικιά του Justin, Adrianne Robert, δολοφονήθηκε. Το γεγονός αυτό τον στιγμάτισε τόσο πολύ που δυσκολευόταν να προχωρήσει την ζωή του. Τελικά, μετακόμισε στο Orlando, όπου η μητέρα του κατέβαλε κάθε προσπάθεια για να τον βοηθήσει να ξαναβρεί την αγάπη.

“Προσευχόταν κάθε βράδυ για μένα, για να ξαναβρώ κάποια που θα με κάνει ευτυχισμένο”, αναφέρει ο Justin.

Τον προηγούμενο χρόνο ο Justin αποφάσισε να κάνει ένα προφίλ στην σελίδα γνωριμιών match.com, όπου γνώρισε την Amy Giberson. Μόλις είδε την φωτογραφία της γυναίκας εντυπωσιάστηκε. 

“Είχε μια καταπληκτική ενέργεια. Δεν μπορώ να το εξηγήσω, αλλά μόλις είδα την φωτογραφία, ήξερα, ότι έπρεπε να γνωρίσω αυτή την κοπέλα”, υποστηρίζει ο Justin.

Αν και δεν το ήξερε κανείς από τους δυο, στην πραγματικότητα είχαν γνωριστεί πριν από 30 χρόνια στο νηπιαγωγείο.

Το ζευγάρι ανακάλυψε πριν από ένα μόλις μήνα, ότι γνωρίζονταν από το νηπιαγωγείο.

Η αποκάλυψη ήρθε, όταν ο Justin είπε στην Amy, ότι λατρεύει το όνομά της, επειδή ο πρώτος του έρωτας στο νηπιαγωγείο είχε το ίδιο όνομα.

“Αφού δεν ήμουν εγώ, δεν θέλω να ακούσω γι’ αυτή”, του είπε η Amy γελώντας.

Όταν συνειδητοποίησαν, ότι πήγαν στο ίδιο νηπιαγωγείο την ίδια χρονική περίοδο, ζήτησαν και οι δυο από τους γονείς τους να τους στείλουν φωτογραφίες από την παιδική τους ηλικία.

“Η μητέρα του Justin βρήκε μια φωτογραφία που είμαστε οι δυο μας. Ένιωθα εκστασιασμένη. Ήμουν ή Amy που του άρεσε πριν από τόσα χρόνια. Σίγουρα ήταν μοιραίο”, αποκαλύπτει η Amy.

Τώρα το ζευγάρι είναι τρισευτυχισμένο και σχεδιάζει να παντρευτεί πολύ σύντομα.

Σύμφωνα με τον Justin η πρώην αρραβωνιαστικιά του, Adrianne, που θεωρεί ως φύλακα- άγγελο του, ευθύνεται για αυτή την ένωση μετά από τόσα χρόνια.

Πηγή:  Mirror UK, People

Ακολουθήστε μας στο facebook: