Ζευγάρι παραιτείται από τη δουλειά του και πουλάει τα πάντα για να κάνει το γύρω του κόσμου παρέα με το γάτο τους!

26 Ιουνίου, 2015 5:15 ΜΜ
More videos

Αυτό το ζευγάρι πήρε τη μεγάλη απόφαση να πουλήσει ό,τι έχει και δεν έχει, να αγοράσει ένα σκάφος και να ζήσει το όνειρο!

Ο Matt και η Jessica Johnson, 32 ετών και οι δυο, άφησαν τις καλοπληρωμένες δουλειές τους  και ξεκίνησαν το μεγάλο ταξίδι τους. Οι Johnsons έχουν επισκεφθεί μέχρι τώρα 16 χώρες, μεταξύ των οποίων οι Μπαχάμες, η Τζαμάικα, η Κούβα και το Περού. Ο γάτος τους Georgie, ο οποίος ξέρει να κολυμπά, ταξιδεύει μαζί τους.

«Οι ζωές μας ήταν το τυπικό Αμερικάνικο Όνειρο. Πήγαμε σχολείο, παντρευτήκαμε, αγοράσαμε σπίτι και ξεκινήσαμε την καριέρα μας. Για την ώρα αφήσαμε απ’ έξω το σημείο του να έχουμε 2.5 παιδιά,»  αναφέρει το ζευγάρι στη Daily Mail. «Για μεγάλο διάστημα περνούσαμε τα σαββατοκύριακά μας  μπροστά στη τηλεόραση χωρίς ποτέ να κάνουμε κάτι παραγωγικό ή διασκεδαστικό. Έτσι συνειδητοποιήσαμε πως αυτό πρέπει να αλλάξει.»

«Όλα ξεκίνησαν στα τέλη του καλοκαιριού του 2007 ενώ βρισκόμασταν στις όχθες της Λίμνης Michigan»

«Ο Matt κοίταζε τα ιστιοφόρα στο νερό και σχολίασε το πόσο ήθελε να το δοκιμάσει αυτό κάποια μέρα»

«Με ρώτησε, ‘Μπορούμε είτε να πάρουμε ένα κομμάτι της ιδιοκτησίας ή να ξοδέψουμε όλα μας τα χρήματα για να αγοράσουμε ένα ιστιοφόρο, ποιο πιστεύεις πως θα ήταν το καλύτερο;’»

«Τελικά αποφασίσαμε… πως θα ήταν καλύτερο να περνάμε τα καλοκαίρια μας πάνω στο νερό»

«Πουλήσαμε το σπίτι μας τον Ιούνιο του 2011… όταν καταλάβαμε πως θέλαμε να φύγουμε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, πιθανόν για 4-5 χρόνια και να πάμε ακόμη πιο μακριά»

«Τον Ιούλιο παραιτηθήκαμε και οι δυο από τις δουλειές μας, πουλήσαμε τα αυτοκίνητα μας και ήμασταν έτοιμοι να ξεκινήσουμε την κρουαζιέρα της ζωής μας»

Το ζευγάρι υιοθέτησε τον γάτος τους, Georgie, το 2012.

«Ο Georgie τα πηγαίνει πολύ καλά με την ιστιοπλοΐα και ισορροπεί καλύτερα από εμάς»

«Πιστεύω πως το ταξίδι μας στον κόσμο ήταν ότι καλύτερο για τη σχέση μας»

«Δεν υπάρχει διέξοδος από ένα καυγά όταν ο ένας θυμώνει με τον άλλον, πρέπει να συνεχίσετε να το δουλεύετε παρέα μέχρι να γίνει η δουλειά»

«Ο γάτος λατρεύει να κάθεται  στο κατάστρωμα και να παρακολουθεί τα ψάρια από την άκρη του σκάφους όταν έχουμε αγκυροβολήσει»

«Ακούμε επίσης ιστορίες από πολλούς άλλους που έβαζαν το όνειρό τους στην άκρη μέχρι να συνταξιοδοτηθούν, για τον ένα ή τον άλλο λόγο, μέχρι που το όνειρό τους δεν ήταν πλέον εφικτό»

Το ζευγάρι ανακάλυψε πως ο γάτος τους μπορεί να κολυμπήσει όταν πήδηξε πάνω από το σκάφος στο Γκραντ Κέιμαν.

«Κολύμπησε γύρω από τη βάρκα και σκαρφάλωσε από τη σκάλα»

«Οι ζωές μας ήταν το τυπικό Αμερικάνικο Όνειρο. Πήγαμε σχολείο, παντρευτήκαμε, αγοράσαμε σπίτι και ξεκινήσαμε την καριέρα μας»

«Για την ώρα αφήσαμε απ’ έξω το σημείο του να έχουμε 2.5 παιδιά»  

«Για μεγάλο διάστημα περνούσαμε το σαββατοκύριακά μας  μπροστά στην τηλεόραση χωρίς ποτέ να κάνουμε κάτι παραγωγικό ή διασκεδαστικό»

«Ποτέ δεν θέλαμε να είμαστε έτσι εμείς»

Εσείς θα κάνατε κάτι τέτοιο; Παρακαλούμε κοινοποιήστε την όμορφη αυτή ιστορία!

Πληροφορίες στο mjsailing.com

Facebook/news.au.com
Ακολουθήστε μας στο facebook: