Ζευγάρι κατασκεύασε εκπληκτικά μια βιβλιοθήκη με οδηγίες που βρήκε στο διαδίκτυο

24 Δεκεμβρίου, 2017 1:50 ΜΜ
More videos

Όλοι βιώσαμε μια φάση “Pinterest” σε κάποιο σημείο. Δεν είναι περίεργο – η σελίδα μπορεί να δώσει εύκολα πολλές εικόνες που θα σας εμπνεύσουν, από το σχεδιασμό έως τη μόδα και τη φωτογραφία.

Σε ορισμένες περιπτώσεις αυτές οι εικόνες δεν μπορούν να είναι απλά καρφιτσωμένες στον τοίχο και ξεχασμένες, πρέπει να γίνουν πραγματικότητα. Αυτό συνέβη όταν οι Τζέσικα και Σίνκλερ Μπριν βρήκαν την φωτογραφία μιας  βιβλιοθήκης στο διαδίκτυο.

«Όταν έδειξα την εικόνα στον Σίνκλερ μόνο που δεν έπαθε καρδιακή προσβολή», δήλωσε η Τζέσικα στο The Daily Mail. «Ξέραμε ότι έπρεπε να το δοκιμάσουμε». Τότε η ιστορία άρχισε να ξεκινάει.

Η Τζέσικα μέτρησε το χώρο των τοίχων, πήρε την φωτογραφία μαζί της και πήγε στον καθηγητή γραφικών τεχνών που εργάστηκε στην ίδια σχολή με αυτήν. Με τη βοήθειά του έμαθαν σύντομα τι μεγέθους πάνελ πρέπει να παραγγείλουν και αφού ξόδεψαν 850 ευρώ, είχαν όλα όσα χρειάζονταν για να αρχίσουν να κατασκευάζουν την βιβλιοθήκη.

Οι Τζέσικα και Σίνκλερ Μπριν σέρφαραν στο Διαδίκτυο όταν βρήκαν μια εικόνα μιας βιβλιοθήκης που έπρεπε να φτιάξουν

Το έργο φαινόταν κατάλληλο για την εκστρατεία της τηλεοπτικής εκπομπής “The Block”, έτσι ώστε το ζευγάρι άρχισε να σχεδιάζει πώς θα δημιουργήσει την βιβλιοθήκη των ονείρων του

Μετά τη μέτρηση και το σχεδιασμό της εμφάνισής του, έκαναν παραγγελίες που κόστισαν περίπου 850 ευρώ

Στη συνέχεια έφτιαξαν τα κουτιά και τα τοποθέτησαν σε έναν ψεύτικο MDF τοίχο

Στη συνέχεια, έβαλαν το MDF στον τοίχο και τα κουτιά

Το ζευγάρι πέρασε 16 ώρες δημιουργώντας αυτό το αριστούργημα βιβλιοθήκης

“Ήταν μια τεράστια διαδικασία αλλά άξιζε τον κόπο”, δήλωσε η Τζέσικα

[Facebook]

Ακολουθήστε μας στο facebook: