Ζευγάρι κάνει το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων στις τρεις κόρες του. Τους αφήνουν τον υιοθετημένο αδερφό τους κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

9 Δεκεμβρίου, 2015 8:58 ΜΜ
More videos

Δύο γονείς έκαναν την καλύτερη έκπληξη Χριστουγέννων στις τρεις κόρες τους, κρύβοντας τον καινούργιο αδερφό τους κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Η αντίδραση των κοριτσιών ήταν φανταστική.

Η Courtney Soltstad έγραψε στο Facebook, ότι η πενταμελής οικογένειά της καλωσόρισε τον μικρό Nathan μέσα στην οικογένεια, μέσω της υιοθεσίας.

enhanced-21087-1449441425-5

Έγραψε, ότι οι κόρες της ήταν ενθουσιασμένες με την προοπτική της υιοθεσίας ενός ακόμα παιδιού. Μάλιστα, μια από τις κόρες της, η Chloe, το ζήτησε ως χριστουγεννιάτικό δώρο.

“Η χριστουγεννιάτικη ευχή της Chloe πραγματοποιήθηκε”, έγραψε η ίδια στο προφίλ της στο Facebook.

Αντί να ανακοινώσουν κατευθείαν στις κόρες τους την υιοθεσία, αποφάσισαν να τους κάνουν έκπληξη, βάζοντας τον μικρό τους αδερφό κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και μετά κατέγραψαν την αντίδρασή τους.

enhanced-730-1449441519-2

“Τα κορίτσια δεν ήξεραν τίποτα για τον Nathan μέχρι εκείνη την ώρα. Τις βρήκαμε στην πόρτα και τους είπαμε, ότι είχαν πάει για ψώνια και τους πήραν ένα δώρο, που το άφησαν κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, για να το βρουν”, έγραψε η Courtney στο Facebook.

Αργότερα, η οικογένεια έκανε το βίντεο, που ανέβασε στο Facebook ιδιωτικό.

Η αντίδρασή τους ήταν πραγματικά φανταστική.

enhanced-32218-1449441708-1

Ένα από τα κορίτσια συγκινήθηκε τόσο πολύ που έβαλε τα κλάματα από ευτυχία.

“Νομίζω, ότι θα τα κάνω πάνω μου”, είπε η άλλη αδερφή.

enhanced-32167-1449441907-5

Η ευτυχία, που είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του μικρού κοριτσιού είναι πραγματικά συγκινητική.

Το βίντεο διαδόθηκε πολύ σύντομα στο Facebook και πολλοί άνθρωποι ευχήθηκαν στην οικογένεια να έχει ευτυχισμένα Χριστούγεννα μαζί με το νέο μέλος της οικογένειας.

enhanced-30297-1449442048-3

Οι Solstad έγραψαν στο Facebook, ότι η άφιξη του Nathan στην οικογένεια ήταν “μια από τις πιο μαγικές εμπειρίες, που έχουν βιώσει.”

“Προσευχηθήκαμε να μας στείλει ο Θεός σημαντικά πράγματα και μας τα έστειλε. Ο καινούργιος γιος μας είναι απίστευτα τέλειος”, έγραψε η μητέρα στο Facebook.

Ακολουθήστε μας στο facebook: