Ζευγάρι ηλικιωμένων αναπαριστά σκηνές από την ταινία “Up” για την επέτειο 60 χρόνων τους!

24 Οκτωβρίου, 2015 9:46 ΠΜ
More videos

Μία νέα ευκαιρία στον γέρο Καρλ από το Up της Pixar, να συναντηθεί ξανά με την αγαπημένη του Ελι, έδωσε αυτό το ζευγάρι ηλικιωμένων, αναπαριστώντας σκηνές από την ταινία για την 60η επέτειο γάμου τους.

Αυτό το ζευγάρι δεν είναι άλλοι από τους παππούδες του πιανίστα Τζέισον Λάιλ Μπλάκ, ο οποίος έγραψε τη μουσική για τους παππούδες του και το βίντεο γυρίστηκε σε συνεργασία με το Celadora Studios. Ο παππούς και η γιαγιά έχουν παίξει αρκετά ντουέτα για πιάνο από τότε που παντρεύτηκαν

«Οι παππούδες μου ήταν πολύ ενθουσιασμένοι που συμμετείχαν στο βίντεο μου» σημείωσε ο Μπλάκ. «Ηταν τόσο διασκεδαστικό να συνεργαστούμε σε αυτό. Αγαπούσα τα ντουέτα τους από τότε που ήμουν μικρό παιδί, έτσι αυτό θα είναι ένας οικογενειακός θησαυρός για όλους μας»

Το βίντεο είναι ένας φόρος τιμής στην ταινία UP, με χαρακτηριστικά στοιχεία της, όπως το μπαστούνι με μπαλάκια τένις, το βιβλίο περιπέτειας, ακόμη και τον οικογενειακό σκύλο που κυνηγάει σκίουρους. Πάνω απ ‘όλα, η τρυφερή σχέση των δύο ηλικιωμένων είναι εμφανής σε όλο το βίντεο. Ο Μπλακ κάνει μία εμφάνιση στο τέλος, ντυμένος σαν εξερευνητής, όπως ο μικρός Ράσελ στην ταινία.

Δείτε το βιντεο

Ακολουθήστε μας στο facebook: