Ζευγάρι από τη Κρήτη παντρεύτηκε στο… βυθό (βίντεο)

3 Νοεμβρίου, 201412:38 ΜΜ
More videos

Γαμοπίλαφο, λαγούτο αλλά και κρητική λύρα με… φόντο τον βυθό της θάλασσας είχε ένας γάμος που τελέστηκε πριν λίγες ημέρες στη Κρήτη.

Όλα ξεκίνησαν πριν δύο χρόνια όταν ο Ζαχάρα από τη Νότιο Αφρική γνώρισε την γυναίκα των ονείρων του, την Ρενάτα από την Ουγγαρία.

Η αγάπη τους, γράφει η cretapost.gr, για τις καταδύσεις τους έφερε κοντά γι’ αυτό και θέλησαν ν’ ανταλλάξουν αιώνιους όρκους αγάπης στο βυθό της θάλασσας.

Το λαμπερό ζευγάρι τα τελευταία δύο χρόνια κάνει καταδύσεις μαζί εξερευνώντας τον κόσμο της θάλασσας σε διάφορα σημεία του κόσμου, επέλεξαν όμως τον βυθό της Κρήτης – και συγκεκριμένα το καταδυτικό κέντρο του ξενοδοχείου «Καλυψώ Cretan Village» – για να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Σε βάθος 15 μέτρων ο γάμος

Ο γάμος ξεκίνησε παραδοσιακά καθώς – όπως βλέπεται και στο βίντεο του cretapost – το ζευγάρι συνόδευσε στο χώρο που θα γινόταν το μυστήριο η κρητική λύρα και το λαούτο ενώ ο λυράρης τραγουδούσε με μαντινάδες υμνώντας την αγάπη και τον έρωτα.

Στη συνέχεια το ζευγάρι φόρεσε τα απαραίτητα αξεσουάρ και κολύμπησε σε βάθος 15 μέτρων. Εκεί βρισκόταν μία στολισμένη αψίδα όπου στάθηκε το ζευγάρι για να ανταλλάξει τους αιώνιους όρκους.

Αμέσως μετά είχε στηθεί ένας μπουφές με όλα τα παραδοσιακά φαγητά ενός γάμου ενώ το γλέντι κράτησε μέχρι αργά.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News