Ζευγάρι ανακοινώνει έτσι την εγκυμοσύνη τους μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες

19 Φεβρουαρίου, 20172:41 ΠΜ
More videos

Με μια συγκλονιστική φωτογραφία που έκανε αμέσως αίσθηση, αποφάσισε ένα ζευγάρι από το Τέξας να ανακοινώσει πως περιμένει δίδυμα, μετά από πολλές απεγνωσμένες προσπάθειες.

Η Λόρεν Γουόκερ μοιράστηκε την ιστορία της, με μια φωτογραφία που δείχνει δύο βρεφικά φορμάκια και 452 βελόνες που χρησιμοποιήθηκαν για όλες τις θεραπείες εξωσωματικής γονιμοποίησης στις οποίες υποβλήθηκε. Φυσικά η φωτογραφία έχει γίνει ανάρπαστη στο Facebook.

«Προσευχόμασταν επί 953 ημέρες… 452 βελόνες, χιλιάδες δάκρυα, 1 διορθωτική χειρουργική επέμβαση, 2 εξωσωματικές, 4 αποτυχημένες εμβρυομεταφορές και έναν καταπληκτικό Θεό» έγραψε η εκπαιδεύτρια γιόγκα ως λεζάντα προτού εξηγήσει το εμπνευσμένο ταξίδι της.

Η 28χρονη Γουόκερ προσπαθούσε να αποκτήσει παιδί με τον αγαπημένο της από το λύκειο Γκάριτ, από το 2014.

«Όταν ξεκινήσαμε, γνωρίζαμε πως έπρεπε να παλέψουμε με διάφορα θέματα που είχα» εξήγησε η Γουόκερ στο ABC News.

Έτσι, αποφάσισε να υποβληθεί σε θεραπείες εξωσωματικής γονιμοποίησης στο Ινστιτούτο Γονιμότητας του Χιούστον «και περιμέναμε να πιάσει». Απέβαλε δύο έμβρυα τον Σεπτέμβριο του 2014. Μετά από άλλον ένα γύρο θεραπείας, απέβαλε άλλα δύο έμβρυα, τρεις μήνες αργότερα.

«Η δουλειά κάθε μητέρας είναι να προστατεύει τα παιδιά της και να τα κρατά ασφαλή» λέει η Γουόκερ με δάκρυα στα μάτια. «Και κάθε φορά που τα έβαζαν μέσα μου, δεν μπορούσα να το κάνω».

Μέχρι τότε είχαν ξοδέψει πάνω από 30.000 δολάρια σε θεραπείες. Στη συνέχεια αποφάσισαν να μετακομίσουν σε άλλη πόλη. Αφού έλαβαν ένα δάνειο 16.000 δολαρίων, άρχισαν και πάλι θεραπείες τον περασμένο Οκτώβριο.

Αυτή τη φορά, αποφάσισαν να μην πουν τίποτα στην οικογένεια και τους φίλους τους. Κι έτσι, εξέπληξαν τους πάντες, όταν τους ανακοίνωσαν πως η Γουόκερ είναι πράγματι έγκυος – σε δίδυμα – μόλις μία εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News