Ζέτα Δούκα: «Όλες οι γυναίκες είμαστε κακοποιημένες»

11 Οκτωβρίου, 202110:58 ΜΜ

Η δημοφιλής ηθοποιός μιλάει για τον Γιώργο Κιμούλη και το MeToo

«Δεν μίλησε για έντονη σχέση με τον Γιώργο Κιμούλη, αλλά για μία κακοποιητική σχέση. Έχω περάσει πάρα πολλά, πολλές συναισθηματικές και ψυχολογικές διακυμάνσεις. Έχω βιώσει πολλή χαρά, πολλή προσμονή και δικαίωση, παρόλο που η δική μου υπόθεση εκκρεμεί στο ΣΕΗ. Έχει αργήσει τόσο γιατί υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να εξεταστούν. Ήταν και η άλλη πλευρά που έφερε τις αντιρρήσεις της, τις φέρνει ακόμα. Δεν έχουμε βρεθεί με τον Γιώργο Κιμούλη και δεν θέλω να μιλήσω επ’ αυτού καθόλου», υποστήριξε αρχικά η Ζέτα Δούκα.

Έπειτα, καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή τουANT1 «Πρωινό», ανέφερε: «Ένιωσα και πάρα πολλή απογοήτευση όλο αυτόν τον καιρό και πολύ ματαίωση. Γιατί ξαφνικά ανέλαβα όλο το κύμα των ανθρώπων που ήρθαν και βρήκαν στο πρόσωπό μου έναν υποστηρικτή ή έναν άνθρωπο που ξεκίνησε κάτι και τους έδωσε το θάρρος να μιλήσουν, μου έδωσε ένα τεράστιο αίσθημα ευθύνης. Ένιωσα ότι πρέπει κάτι να κάνω και ενώσαμε τις δυνάμεις μας με την Σοφία Μπεκατώρου. Ένιωσα αυτή τη ματαίωση και την απογοήτευση, γιατί ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη».

Παράλληλα, υπογράμμισε: «Όλες οι γυναίκες είμαστε κακοποιημένες. Ο ευάλωτος πληθυσμός των γυναικών ακόμα προσπαθεί να βρει τη θέση του στην κοινωνία. Στον καλλιτεχνικό χώρο υπάρχουν πολλά που πρέπει να βγουν. Γνωρίζω κάποια πράγματα για ανθρώπους, που δεν έχουμε ακούσει».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News