Τρίτη, 21 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΖει το απόλυτο όνειρο μακριά από την Αθηνά Ωνάση ο Αλβάρο: Στιγμές...

Ζει το απόλυτο όνειρο μακριά από την Αθηνά Ωνάση ο Αλβάρο: Στιγμές ευτυχίας για τον πρώην σύζυγο της κληρονόμου

Ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο είχε χωρίσει προ ετών με την Αθηνά Ωνάση και, μάλιστα, με έναν πολύ επεισοδιακό τρόπο και αρκετά δαπανηρό, φτιάχνοντας ξανά τη ζωή του και δημιουργώντας τη δική του οικογένεια.

Πέρσι την ίδια εποχή μάλιστα, με την σύζυγό του, Ντενίζ Σεβέρο, απέκτησαν και την κόρη τους την οποία βάφτισαν πριν από μερικές ώρες, δίνοντας της το όνομα Τζούλια. Φωτογραφίες δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τόσο ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο όσο και η γυναίκα του που χαμογελούσαν πανευτυχείς στον φωτογράφο. Μαζί έχουν αποκτήσει και έναν γιο τον Ντοντίνια, τη στιγμή που η χρυσή κληρονόμος μοιάζει να είναι ξανά μόνη της.

Δείτε βίντεο και φωτογραφία από την οικογένεια του:

1 54

2 26 3 16 4 12

Ο λόγος που δεν έκανε παιδί με την Αθηνά

Μπορεί η Αθηνά Ωνάση και ο Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους από το 2016, ωστόσο οι δυο τους κάποτε υπήρξαν ευτυχισμένοι.

Μεγάλο ερωτηματικό παραμένει το γεγονός, ότι το ζευγάρι παρόλο που ήταν μαζί από το 2005 δεν είχε προχωρήσει στην απόκτηση ενός παιδιού. Ο Αλβάρο μάλιστα, σχεδόν έναν χρόνο πριν τον χωρισμό είχε αποκαλύψει τον λόγο που η Αθηνά Ωνάση δεν ήθελε να κάνει παιδί. Καίει καρδιές η Αθηνά Ωνάση… Ιταλός παράτησε την γυναίκα του για αυτήν!

Συγκεκριμένα, είχε πει: «Προπονούμαστε κάθε μέρα, για πολλές ώρες, συμπεριλαμβανομένου του Σαββατοκύριακου. Θα επιθυμούσαμε πάρα πολύ να αποκτήσουμε ένα παιδί, αλλά περιμένουμε να περάσει η Αθηνά αυτή τη δοκιμασία. Ανέκαθεν όλοι μιλούσαν για εκείνη μέσω της οικογένειας της. Θα ήταν ωραίο να κάνει κάτι μεγάλο για να αποδείξει την αξία της».

Τα πιο σημαντικά