Ζαρίφη: «Aν δεν καταφέρω να γίνω μαμά κοιλιάς, θα γίνω μαμά αγκαλιάς»

7 Δεκεμβρίου, 20215:21 ΜΜ

Η τηλεοπτική κάμερα του «Πρωινού» τσάκωσε την Κατερίνα Ζαρίφη, πριν από λίγες ημέρες, και η παρουσιάστρια μίλησε για πολλά – μεταξύ άλλων και για την επιθυμία της να γίνει μητέρα.

Η κα Ζαρίφη παραδέχτηκε χαμογελώντας ότι ένιωθε από πάντα έτοιμη για να γίνει μάνα. Συγκεκριμένα αποκάλυψε: «Δεν ήμουν ποτέ έτοιμη για να γίνω σύζυγος, αλλά ήμουν πάντα έτοιμη για να γίνω μάνα. Αν προέκυπτε ένα παιδάκι θα το δεχόμουν με… τρέλα. Ποτέ δεν ξέρεις, αν δεν καταφέρω να γίνω μαμά κοιλιάς, θα γίνω μαμά αγκαλιάς, υπάρχει και αυτό, το σκέφτομαι πάρα πολύ».

Έφερε ακόμη, ως παράδειγμα την ηθοποιό τη Χριστίνα Κοντοβά που υιοθέτησε ένα κοριτσάκι από την Ουγκάντα, ενώ τόνισε ότι η υιοθεσία είναι κάτι που τη συγκινεί περισσότερο. «Έβλεπα την Χριστίνα Κοντοβά, που προχώρησε με την υιοθεσία, και λέω ναι, έτσι αξίζει ακόμη περισσότερο».

Όταν ρωτήθηκε για το αν σκέφτεται να παντρευτεί, η Κατερίνα Ζαρίφη εξομολογήθηκε πως ο γάμος δεν υπάρχει στα σχέδιά της, ενώ είπε με το χαρακτηριστικό της χιούμορ «Με φαντάζεσαι εμένα με λευκό νυφικό; Σαν τούρτα θα είμαι».

Πηγή: newsbeast.gr

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News