Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΖαλίζει η αμοιβή του: Τόσα λεφτά έβγαλε ο Στέλιος Νικολιδάκης για ένα...

Ζαλίζει η αμοιβή του: Τόσα λεφτά έβγαλε ο Στέλιος Νικολιδάκης για ένα βίντεο 5 δευτερολέπτων στο Instagram

Ο γνωστός YouTuber Konilo, ή αλλιώς ο Στέλιος Νικολιδάκης στην εκπομπή «Happy Day» αποκαλύπτει το σοκαριστικό ποσό που έλαβε για ένα βίντεο.

Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, ο Konilo εξομολογείται πως για ένα και μόνο story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έλαβε 4.000 ευρώ.

Αναφέρεται λοιπόν ο γνωστός YouTuber στην απόφαση του να κάνει το χόμπι του επάγγελμα και την κύρια πηγή εισοδήματος του. «Είναι αξιοσημείωτο ότι έχω καταφέρει να κάνω αυτή τη δουλειά δέκα χρόνια. Ξεκίνησα στην ΑΣΟΕ και σατίρισα ένα διαφημιστικό της σχολής. Το πήρα το πτυχίο και αφού το πήρα είπα ότι θα γίνω επαγγελματίας ΥouΤuber. Τότε, οι γονείς μου μού έλεγαν να το σκεφτώ ξανά. Δεν ήταν κανένας μαζί μου, γιατί ήταν κάτι εντελώς καινούργιο.»

Όσο για τις απολαβές του από το YouTube αποκάλυψε: «Θυμάμαι την πρώτη μου χορηγία. Είχα βγάλει χρήματα για ένα Ιphone που πήρα. Τώρα και συντηρώ τον εαυτό μου και έχω φτιάξει και μια ομάδα που με βοηθάει να κάνουμε ακόμα καλύτερο υλικό. Μπορείς από το ΥouΤube σε έναν μήνα να βγάλεις, 1.000, 4.000, 6.000 ευρώ. Εγώ 10.000 ευρώ σε έναν μήνα δεν έχω καταφέρει να βγάλω ακόμα, αλλά μπορεί και 10.000. Τα περισσότερα χρήματα που έχω βγάλει από δουλειά ήταν 4.000 ευρώ για ένα στόρι 5 δευτερολέπτων που ήμουν στην τουαλέτα».

Τέλος, αναφέρει: «Είναι δύσκολο όταν γίνεσαι γνωστός απότομα. Πρέπει να μάθεις να αντιμετωπίζεις τον κόσμο και να θυμάσαι ότι αυτό είναι δουλειά και δεν είσαι super hero».
Τα πιο σημαντικά