Ζακ Κωστόπουλος: Ελεύθερος και ο δεύτερος κατηγορούμενος

28 Σεπτεμβρίου, 2018 3:38 ΜΜ
More videos

Περιοριστικοί όροι και στον δεύτερο κατηγορούμενο για το θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου – Ισχυρίστηκε ότι το θύμα κρατούσε μαχαίρι – Υποστήριξε ότι ένιωσε φόβο από το μαχαίρι και την κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο 33χρονος – Δεν ήθελα ούτε του κατάφερα χτύπημα που θα συντέλεσε στο θάνατό του, φέρεται να είπε Περισσότερα σε λίγο. 

Οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα επιβλήθηκαν στον δεύτερο εμπλεκόμενο στην υπόθεση του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου, μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του ενώπιον του 23ου τακτικού ανακριτή. Οι ίδιοι περιοριστικοί όροι επιβλήθηκαν προχθές από τις δικαστικές αρχές και στον 73χρόνο ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος διατηρεί μεσιτικό γραφείο στην περιοχή που συνέβη το περιστατικό, αρνήθηκε τις κατηγορίες της θανατηφόρας σωματικής βλάβης και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, στην απολογία του ενώπιον του 23ου τακτική ανακριτή εξέφρασε τη λύπη του για το περιστατικό και τη κατάληξη του 33χρονου και δήλωσε συγκλονισμένος από τον θάνατο του.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να υποστήριξε πρόθεση του ήταν να μην χτυπήσει το θύμα που κρατούσε μαχαίρι κάποιον άνθρωπο ακόμη και τον ίδιο. Εκείνος όπως ισχυρίζεται τον αφόπλισε και αμέσως απομακρύνθηκε από τον Ζακ.

Παράλληλα, φέρεται να υποστήριξε πως ένιωσε φόβο υπό την απειλή του μαχαιριού και την κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο νεαρός που δεν του επέτρεπε να σκεφτεί λογικά. Ταυτόχρονα, ισχυρίζεται πως δεν ήθελε ούτε κατάφερε κανένα χτύπημα στο θύμα που να συνετέλεσε στο χαμό του.

 

Ακολουθήστε μας στο facebook: