Ζαχίρ Γιαβαρί: Τρόμος και ανησυχία για τους γονείς του που βρίσκονται στο Αφγανιστάν

16 Αυγούστου, 20213:31 ΜΜ
More videos

Ο πρώην παίκτης του Master Chef αγωνιά για την οικογένειά του.

Έγινε γνωστός μέσα από το «Master Chef 2» και μπορεί να μην κατέκτησε την πρώτη θέση ο Ζαχίρ Γιαβαρί, όμως κέρδισε την αγάπη του κόσμου τόσο με την ταπεινή προσωπικότητά του όσο και με την ιστορία της ζωής του.

Ο πρώην παίκτης του Reality μαγειρικής σε ηλικία δέκα ετών φεύγει από το Αφγανιστάν, όπου γεννήθηκε και ταξιδεύει ως το Ιράν προκειμένου να έχει ένα καλύτερο μέλλον. Ο πόλεμος όμως και η ανάγκη του για επιβίωση τον φέρνουν στην Ελλάδα και η αγάπη του για τη μαγειρική τον ώθησε να δηλώσει συμμετοχή στο MasterChef.

Ο Ζαχίρ Γιαβαρί βρίσκεται στην Ελλάδα και με τη μαγειρική του προσφέρει βοήθεια σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Δυστυχώς όμως δεν μπορεί να βοηθήσει και τους γονείς του οι οποίοι βρίσκονται στο Αφγανιστάν.

Ο νεαρός σεφ, μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, εξέφρασε την ανησυχία του σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις που διαδραματίζονται στο Αφγανιστάν.

«Χάος στο Αφγανιστάν. Χιλιάδες άνθρωποι ψάχνουν καταφύγιο για να ζήσουν. Δύσκολη η σύνδεση και δεν ξέρω αν θα ζήσουν οι οικογένειές μας.

Γιατί, γιατί, γιατί;

Χιλιάδες άνθρωποι παράτησαν το σπίτι τους, τη ζωή τους και πήραν τα βουνά για να σωθούν.

Τι θα απογίνουν αυτοί οι άνθρωποι; Δεν έχω λόγια.

Λυπάμαι τα παιδιά και τις γυναίκες»

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News