Ζαχαροπλάστης δημιουργεί γλασαρισμένες τούρτες που αστράφτουν στην κυριολεξία

18 Δεκεμβρίου, 2016 4:57 ΠΜ
More videos

Ksenia Penkina είναι μια γυναίκα με πολύ ταλέντο στην ζαχαροπλαστική από το Βανκούβερ του Καναδά που οι δημιουργίες της έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών ανθρώπων.

Οι αστραφτερές της γλασέ τούρτες είναι πραγματικά τόσο εντυπωσιακές που είναι αδύνατον να μην τα κοιτάζεις για ώρα. Με την σωστή δοσολογία ζάχαρης και χρώματος ζαχαροπλαστικής και άλλων υλικών δημιουργεί καλλιτεχνικές τούρτες.

Η ίδια αποκαλεί την διαδικασία γλασαρίσματος πραγματική μαγεία και όταν δείτε το βίντεο στο τέλος του άρθρα θα καταλάβετε τι εννοεί. Ας δούμε μερικές φωτογραφίες από τις φανταστικές της δημιουργίες.

ksenia.penkina
ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina

Δείτε το βίντεο

ksenia.penkina

A post shared by Ksenia Penkina (@ksenia.penkina) on

[instagram] [facebook] [kseniapenkina]

Ακολουθήστε μας στο facebook: