Υρώ Μανέ: «Θα μπορούσα να είχα πει περισσότερα για την κακοποίηση που βίωσα… Ήθελα να κοιτάξω την κόρη μου στα μάτια»

27 Οκτωβρίου, 20221:26 ΜΜ
More videos

Η Υρώ Μανέ βρέθηκε στην εκπομπή “Πρωινό” και μεταξύ άλλων μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάματος, αλλά και τη λεκτική κακοποίηση που η ίδια βίωσε πριν ένα χρόνο.

Η ηθοποιός το 2012 ήταν τέσσερα χρόνια πρόεδρος και αντιπρόεδρος των Ελλήνων ηθοποιών και υπογράμμισε εάν υπήρχαν εκείνη την περίοδο κακοποιητικές συμπεριφορές.

Η Υρώ Μανέ για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στην υποκριτική

Όπως επεσήμανε «επί ημερών μου, η κρίση ήταν στο αποκορύφωμά της και ήταν δύσκολα για τους ηθοποιούς, οπότε το μείζον θέμα ήταν το πώς θα επιβιώσουν και οι συλλογικές συμβάσεις. Δεν πιστεύω ότι τότε δεν υπήρχαν κακοποιητικές συμπεριφορές ή δεν υπήρχαν άνθρωποι που λειτουργούσαν καταχρηστικά. Αυτή η συμπεριφορά ανέκαθεν υπήρχε σε όλες τις εργασίες, απλά δεν υπήρχε σε πρώτο πλάνο. Δεν ξέραμε τέτοιες ακραίες καταστάσεις σαν αυτές που βγήκαν στο φως, είχαμε μόνο ακούσματα».

Η λεκτική κακοποίηση της Υρώς Μανέ

Και συμπλήρωσε η Υρώ Μανέ «για την λεκτική κακοποίηση που δέχτηκα πριν ένα χρόνο, θα μπορούσα να είχα πει περισσότερα, αλλά πήρε την οδό που ήθελα. Δεν ήθελα να διεκδικήσω οικονομικό όφελος ή να το πάω δικαστικά. Ήθελα να το κάνω ορατό και να είμαι καλά με τη συνείδησή μου και να μπορώ να κοιτάξω στα μάτια την κόρη μου».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News