Υπόθεσης Πάτρα: «Υπάρχει ανώνυμη καταγγελία για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς»

31 Μαρτίου, 20229:28 ΜΜ
More videos

Για την αστυνομική έρευνα γύρω από την υπόθεση της Πάτρας μίλησε ο γενικός γραμματέας των Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος.

«Δυστυχώς είναι το έγκλημα του αιώνια» τόνισε ο κ. Μαυροειδάκος ο γενικός γραμματέας των Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος αναφερόμενος στον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα και την άσκηση δίωξης για ανθρωποκτονία στη μητέρα τους, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ο κ. Ο Μαυροειδάκος σημείωσε ότι αξίζουν συγχαρητήρια και ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους αστυνομικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ, που άφησαν τις οικογένειές τους και βρέθηκαν για μεγάλο χρονικό διάστημα στην Πάτρα για να εξιχνιάσουν την υπόθεση.

«Οι Έλληνες θα πρέπει να αισθάνονται υπερήφανοι που έχουμε τέτοια Αστυνομία» ανάφερε ο γ.γ. των Ειδικών Φρουρών, προσθέτοντα

«Λέει ακριβώς τι έχει συμβεί» όπως ανέφερε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. Πρόσθεσε δε, ότι θα γίνει ενδελεχής και αναλυτική έρευνα προκειμένου να αποδειχθεί αν υπάρχει εγκληματική ενέργεια και στους θανάτους των δύο παιδιών της οικογένειας.

Αναφερόμενος δε, στον θάνατο της σπιτονοικοκυράς στο σπίτι της που έμενε η οικογένεια, ο κ. Μαυροειδάκος υπογράμμισε ότι: «Από τη στιγμή που υπάρχει μία ανώνυμη καταγγελία, εάν έχει γίνει κάτι στην υπόθεση αυτή, η έρευνα των αστυνομικών θα το αποδείξει. Είναι ένα από τα στοιχεία που παραμένουν ενεργά.».

Για την αστυνομική προστασία στη Ρούλα Πισπιρίγκου ο Στράτος Μαυροειδάκος ανέφερε στην εκπομπή Live news στο Mega.: «Είμαστε αναγκασμένοι διότι δεν πρέπει να κάνουμε λαϊκά δικαστήρια, πρέπει να προστατέψουμε από τη κοινωνία και το σπίτι της και τους συγγενείς της. Για αυτό βλέπετε πάνοπλους συνάδελφούς μου, για την μην την πειράξουν ούτε ένα νύχι».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News