Υπόθεση Πάτρας: Πήγε στο X-Factor ο Μάνος Δασκαλάκης πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας

29 Μαρτίου, 2022 12:40 ΜΜ
More videos

Όσο το θρίλερ με τον θάνατο των τριών παιδιών από την Πάτρα συνεχίζεται, νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Την ίδια ώρα, η εκπομπή Πρωινό την Τρίτη 29/3 παρουσίασε ένα ρεπορτάζ για τον Μάνο Δασκαλάκη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο πατέρας των τριών κοριτσιών λίγο πριν φύγει από τη ζωή και το τρίτο του παιδί, η Τζωρτζίνα, είχε δηλώσει συμμετοχή στο X-Factor.

Το Πρωινό ήρθε σε επαφή με συνυποψήφιο του Μάνου Δασκαλάκη από τις auditions του μουσικού talent show, ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον διάλογο που είχε με τον πατέρα των τριών παιδιών.

«Μου ζήτησαν να βρίσκομαι την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου στο θέατρο Χυτήριο στις 12:00 το μεσημέρι. Ήμασταν αρκετά άτομα έξω, δεν μπαίναμε μέσα με τη σειρά που είχαμε φτάσει στο χώρο. Ανάμεσα σε αυτούς που ήμασταν έξω, ήταν και ο Μάνος Δασκαλάκης ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα».

Ακολουθεί ο διάλογος του δημοσιογράφου με τον συνυποψήφιο του Μάνου Δασκαλάκη.

Είστε σίγουρος ότι ήταν αυτός

Απόλυτα. Τον θυμάμαι πολύ καλά. Μπορώ να σας πω και τι φορούσε γιατί μου έκανε εντύπωση.

Τι ακριβώς σας έκανε εντύπωση;

Ο πολύ μεγάλος ξύλινος σταυρός που φορούσε. Μαύρο μπλουζάκι και άσπρη ζακέτα με κουκούλα. Τον άκουσα να λέει ότι ήρθε από Πάτρα. Μας είπε ότι ήταν οδηγός νταλίκαw, δεν είπαμε πολλά.

Θυμάστε κάτι άλλο; Αν ήταν αγχωμένος, χαρούμενος, στεναχωρημένος;

Όχι όχι. Χαμογελαστός και μάλιστα ήταν ο λιγότερο αγχωμένος από όλους μας.

Ξέρετε και ποιο τραγούδι είπε;

Έμπαινε ο καθένας μόνος του μέσα οπότε δεν γνωρίζω τι είπε και αν το είπε καλά. Βγαίνοντας μόνο τον ρώτησα πως πήγε και μου είπε Θα δείξει. Το «Αυτή η Νύχτα Μένει», είπε νομίζω αυτό μου είπε. Δεν είμαι σίγουρος. Kαι το «Πονάνε όσοι αγαπάνε», ανέφερε αλλά δε θυμάμαι αν το είπε ή αν ήθελε να το πει ή κάτι τέτοιο. Έφυγε βιαστικά.

Δείτε το βίντεο: