Υπόθεση Πάτρας: «Όσα ακούγονται είναι ανακρίβειες» – Ξεσπάει ο ο Μάνος Δασκαλάκης

24 Μαρτίου, 20221:02 ΜΜ

«Περιμένουμε τα αποτελέσματα.. Όσα ακούγονται είναι ανακρίβειες», λέει ο Μάνος Δασκαλάκης

Σπάει τη σιωπή του και ξεσπά ο πατέρας των τριών νεκρών κοριτσιών από την Πάτρα, Μάνος Δασκαλάκης, λέγοντας πώς όσα ακούγονται «είναι ανακρίβειες».

Μιλώντας μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» και εν αναμονή των αποτελεσμάτων των εκθέσεων για τον θάνατο της Τζωρτζίνας και όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες για την υπόθεση, ο Μάνος Δασκαλάκης φέρθηκε στα ρεπορτάζ των δημοσιογράφων που παρουσιάζουν «μια διαστρεβλωμένη πραγματικότητα», όπως ισχυρίζεται..

«Περιμένουμε τα αποτελέσματα.. Όσα ακούγονται είναι ανακρίβειες. Ακούω τη δική σας εκδοχή πίσω από ψεύτικες μαρτυρίες, κρυμμένα πρόσωπα και αλλοιωμένες φωνές», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Μάνος Δασκαλάκης ισχυρίστηκε ότι βλέπει μια άλλη πραγματικότητα από αυτή που γνωρίζει. Ο ίδιος νιώθει ότι όσα έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα είναι διαστρεβλωμένα.

Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος, ο πατέρας των τριών κοριτσιών που έφυγαν από τη ζωή: της 3,5 ετών Μαλένας, της 6 μηνών Ίριδας και της 9χρονης Τζωρτζίνας βρίσκεται σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση.

Ωστόσο, ο ίδιος δεν ήθελε να κάνει κανένα σχόλια και να απαντήσει σε ερωτήσεις για τη μητέρα των παιδιών, Ρούλα Πισπιρίγκου και τη σχέση τους.

Ο Μάνος Δασκαλάκης παραμένει στην Πάτρα και περιμένει τα αποτελέσματα και το πόρισμα των ιατροδικαστών για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Την ίδια στιγμή, όπως έγινε γνωστό τρία άτομα φαίνεται πως μπαίνουν στο «κάδρο» των ερευνών για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι αστυνομικοί έχουν σχηματίσει «εικόνα» και περιμένουν τα αποτελέσματα από τους ιατροδικαστές.

Δείτε το βίντεο:

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News