Σάββατο, 27 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΥπόθεση Πάτρας: Η ανάρτηση-σοκ της Ρούλας συν δύο ακόμα περίεργα περιστατικά

Υπόθεση Πάτρας: Η ανάρτηση-σοκ της Ρούλας συν δύο ακόμα περίεργα περιστατικά

Την ώρα που αναμένονται οι ιατροδικαστικές αναφορές από τις εξετάσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας, δεδομένου ότι το κλειδί της επίλυσης του γρίφου της Πάτρας,. έρχεται ξανά στο προσκήνιο ο θάνατος της 6 μηνών Ίριδας

Την ώρα που ολόκληρη η Ελλάδα περιμένει με κομμένη την ανάσα την «ετυμηγορία» αναφορικά με τα αίτια του θανάτου των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας από την Πάτρα, ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων ρίχνει νέα «βόμβα» αμφισβητώντας τα όσα ξέραμε μέχρι στιγμής.

Λίγες ώρες πριν τις τοξικολογικές εξετάσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας, και πέρα από την υπόθεση της Μαλένας, ζήτημα υπάρχει, σύμφωνα με τον κ. Λέων και με την έκθεση της Ίριδας και την αγενεσία φλεβοκόμβου που αναφέρεται.

Ο έμπειρος ιατροδικαστής μίλησε σήμερα στο MEGA σχετικά με αυτό, ενώ την άποψή του συνηγόρησε και καρδιοχειρουργός μιλώντας στην ίδια εκπομπή.

Παράλληλα, μία ανάρτηση της μητέρας σχετικά με τον θάνατο της 6 μηνών Ίριδας, έρχεται να δημιουργήσει νέα ερωτήματα, αντίστοιχα με αυτά που δημιουργήθηκαν όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου, ζήτησε πίσω (σ.σ. από τις Αρχές) το πανάκι με το αίμα από την κούνια της, καθώς και την την τελευταία μαρτυρία που έφερε στο φως η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» στην οποία, σύμφωνα πάντα με την μητέρα των παιδιών: «H Τζωρτζίνα ήταν καλύτερα μετά το θάνατο της Ίριδας, τη ζήλευε».

Οι αμφισβητήσεις των ιατροδικαστικών και καρδιοχειρουργών για τον θάνατο της Ίριδας

«Ήμουν από τους πρώτους που είπαν ότι έχουμε πρόβλημα με την ιατροδικαστική έκθεση» είπε σήμερα ο Γρηγόρης Λέων αναφερόμενος στην Μαλένα. Το πρώτο παιδί που πέθανε.

Όπως σημειώνει ο έμπειρος ιατροδικαστής, η αιτία θανάτου που δείχνει την ηπατική ανεπάρκεια, «πρέπει να αναθεωρηθεί και να ερμηνευτεί με τον σωστό τρόπο».

«Εγκληματική ενέργεια με παθολογικά αίτια δεν μπορεί να υπάρχει. Εκτιμώ ότι το μείζον είναι να βρεθεί λύση για τους τρεις θανάτους, να δοθούν αξιόπιστες απαντήσεις που δεν επιδέχονται καμία αμφισβήτηση».

Πέρα από την υπόθεση της Μαλένας, ζήτημα υπάρχει, σύμφωνα με τον κ. Λέων, και με την έκθεση της Ίριδας και την αγενεσία φλεβοκόμβου που αναφέρεται.

Και δεν είναι μόνο ο κ. Λέων που το υποστηρίζει αυτό. Καρδιοχειρουργός μιλώντας στο «Χαμογέλα και Πάλι!» σημειώνει:

«Το να έχει κάποιος αγενεσία του φλεβόκομβου και να είναι καλά μέχρι τους 6 – 7 μήνες και ξαφνικά να πεθαίνει από αυτό, δεν ταιριάζει. Το θέμα της αγενεσίας είναι μπερδεμένο. Υπάρχει ενδεχόμενο λάθους στη νεκροψία – νεκροτομή. Δεν ταιριάζει με την κλινική εικόνα. Ένα υγιέστατο άτομο δεν μπορεί να πεθάνει ξαφνικά από αγενεσία», είπε ο καρδιοχειρουργός.

Ο ίδιος μάλιστα τόνισε με νόημα ότι: «Νομίζω ότι κάτι άλλο έχει συμβεί αλλά δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες γι’ αυτό».

Δείτε την ανάρτηση

Στο μεταξύ, μία ακόμη ανάρτηση της μητέρας σχετικά με τον θάνατο της Ίριδας, έρχεται να προστεθεί στα… περίεργα σε ότι αφορά πάντα στο θάνατο της 6 μηνών Ίριδας.

Την παρακάτω ανάρτηση έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου έξι μήνες μετά το θάνατο της Ίριδας.

capture 110 600x234 1

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με την αδελφή της 33χρονης, η μικρή Ίριδα πέθανε το 2021 στην κούνια της, όταν έπεσε για ύπνο το βράδυ και βρέθηκε νεκρή το επόμενο πρωί στις 11:30 από εκείνην, με το παιδί να μένει για ώρες χωρίς επιτήρηση.

Το πανάκι που ζήτησε πίσω για ενθύμιο

Η μητέρα έδωσε επίσης πριν λίγες ημέρες νέες εξηγήσεις σε ότι αφορά το πανάκι που βρέθηκε δίπλα στην μικρή Ίριδα, όταν βρέθηκε νεκρή στην κούνια της.

Η μητέρα των παιδιών, σύμφωνα με το πληροφορίες της εκπομπής «Αλήθειες με την Ζήνα» στο Star, είχε βρει το πανάκι και το είχε παραδώσει στις Αρχές. Ωστόσο, λίγο καιρό μετά η ίδια ζητούσε πίσω το συγκεκριμένο πανάκι.

Κι’ αυτό γιατί ήθελε όπως είπε «να διατηρήσει ζωντανή την ανάμνηση της Ίριδας»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, στο δωμάτιο των παιδιών στο σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα, υπάρχουν άθικτα όλα τα πράγματα της Τζωρτζίνας, τα ρούχα της, τα παιχνίδια της μέχρι και το μηχάνημα στο οποίο ήταν συνδεδεμένο το παιδί.

Τα πιο σημαντικά