Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΥπόθεση Πάτρας: «Αγνοείται» ο Μάνος Δασκαλάκης, δεν πήγε στη δουλειά του

Υπόθεση Πάτρας: «Αγνοείται» ο Μάνος Δασκαλάκης, δεν πήγε στη δουλειά του

Κλειστό έχει το τηλέφωνο του ο Μάνος Δασκαλάκης, με πληροφορίες να αναφέρουν πως δεν εμφανίστηκε και στη δουλειά του σήμερα, Πέμπτη μετά τις ραγδαίες εξελίξεις με τη σύλληψη της συζύγου του, Ρούλας Πισπιρίγκου για την δολοφονία της 9χρονης κόρης τους.

Υπενθυμίζεται πως ο Μάνος Δασκαλάκης σε δήλωσή του το βράδυ της Τετάρτης για την άσκηση ποινικής δίωξης στην 33χρονη ανέφερε στον Alpha:

«Πριν από λίγο που μιλήσαμε, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν γνωρίζω, θα επικοινωνήσω και θα δω. Δεν γνωρίζω κάτι».

Η Ζήνα Κουτσελίνη επικαλέστηκε συνομιλία που είχε δημοσιογράφος της εκπομπής της με τον πατέρα των τριών παιδιών στην Πάτρα, αμέσως μόλις έγινε γνωστή η σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου. Ο Δασκαλάκης είπε ότι βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και ότι έμαθε την είδηση ενώ βρισκόταν στη δουλειά του.

“Τη στηρίζω, πιστεύω ότι δεν εμπλέκεται στους θανάτους”

Ο Μάνος Δασκαλάκης έχει μιλήσει τουλάχιστον πέντε φορές με την εκπομπή μετά τη σύλληψη της πρώην γυναίκας του και δήλωσε ότι την στηρίζει και πως θεωρεί ότι δεν έχει καμία εμπλοκή στον θάνατο της Τζωρτζίνας. Ο ίδιος δηλώνει ότι προσπαθεί να είναι δίπλα της με κάθε τρόπο.

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα μπήκε μέσα στο σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη αμέσως μετά τη γνωστοποίηση της είδησης της σύλληψης της Ρούλας Πισπιρίγκου και είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με την οικογένεια. Αναφέρει ότι η οικογένειά της, η μητέρα, η αδελφή και ο πατριός της, δεν πιστεύουν όσα έχουν γίνει και δεν πιστεύουν ότι η μάνα έχει διαπράξει έγκλημα.

Τα πιο σημαντικά