Υποψήφιος στον Δήμο Ζωγράφου ο Σωκράτης του Power of Love

2 Νοεμβρίου, 2018 12:19 ΠΜ
More videos

Μια… διαφορετική πορεία επέλεξε ο γνωστός Σωκράτης του Power Of Love. Όπως ανακoίνωσε ο ίδιος μέσα από το Instagram, θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Ζωγράφου.

Ο γνωστός παίκτης του Power of Love, τόνισε πως πήρε την απόφαση αυτή από την αγάπη του αυτή για τον Δήμο που μένει αλλά και που μεγάλωσε.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

«Φίλοι μου αγαπημένοι , είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω την οριστικοποίηση της συμμετοχής μου στο ψηφοδέλτιο της παράταξης “ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ” για τον δήμο Ζωγραφου !!

Ο λόγος της απόφασης μου αυτής είναι η αγάπη μου για τον δήμο αυτόν που μεγάλωσα και διαμένω , η αγάπη και ο σεβασμός για τους συνανθρώπους μου , το σχέδιο της παράταξης αλλά και η αποστασιοποίηση της από κομματικές κατεύθυνσεις !! #Με ειλικρίνεια και διαφάνεια».

H ανάρτηση του:

 

View this post on Instagram

 

Φίλοι μου αγαπημένοι , είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω την οριστικοποίηση της συμμετοχής μου στο ψηφοδέλτιο της παράταξης “ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ” για τον δήμο Ζωγραφου !! Ο λόγος της απόφασης μου αυτής είναι η αγάπη μου για τον δήμο αυτόν που μεγάλωσα και διαμένω , η αγάπη και ο σεβασμός για τους συνανθρώπους μου , το σχέδιο της παράταξης αλλά και η αποστασιοποίηση της από κομματικές κατεύθυνσεις !! #Με ειλικρίνεια και διαφάνεια?

A post shared by Sokratis_El (Official) (@sokratis_el_) on