Υποχρέωσαν εργαζόμενη να κάνει γuμνή πασαρέλα για να τονώσει το ηθικό συναδέλφων της

2 Νοεμβρίου, 2017 4:19 ΜΜ
More videos

Ο ιδιοκτήτης χρηματιστηριακού γραφείου στην Πολωνία σκέφτηκε τον πλέον ανορθόδοξο και απρεπή τρόπο για να “τονώσει το ηθικό” των εργαζομένων του: Υποχρέωσε μία εξ΄ αυτών να παρελάσει γυμνή μπροστά στους υπόλοιπους.

Αν ο τίτλος αυτού του κειμένου σας θυμίζει έντονα κάτι, είναι γιατί ίσως να έχετε δει μια αντίστοιχη σκηνή στον κινηματογράφο, στην ταινία “Ο Λύκος της Γουόλ Στριτ”. Το 2017 όμως, η ζωή αντιγράφει την Τέχνη με το χειρότερο δυνατό τρόπο. Τουλάχιστον στην ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο είχε προλάβει μια επαγγελματία στρίπερ για να γίνει κέφι στο γραφείο.

Δείτε το βίντεο


Το απίστευτο περιστατικό που διέρρευσε δημόσια μέσω των social media έλαβε χώρα πρόσφατα σε χρηματιστηριακό γραφείο στη Βαρσοβία της Πολωνίας.
Στο βίντεο εμφανίζεται μία γυναίκα να κάνει ολόγυμνη πασαρέλα ανάμεσα στους συναδέλφους της, άνδρες και γυναίκες, που της έχουν ανοίξει “διάδρομο” για να περπατήσει, ενώ ζητωκραυγάζουν και σφυρίζουν όσο την παρακολουθούν.

Η νεαρή καστανομάλλα φοράει μόνο τις μπότες και τα γυαλιά ηλίου της. Κάποια στιγμή υψώνει το μεσαίο της δάχτυλο κοιτώντας προς την κάμερα και επιστρέφει… στο γραφείο της. Όχι, δεν είναι επαγγελματίας στρίπερ, αλλά μια υπάλληλος του γραφείου.

Και έκανε το στριπ τιζ καθ’ υπόδειξη του αφεντικού της! Σύμφωνα μάλιστα με τα πολωνικά ΜΜΕ, πήρε και έξτρα μπόνους για να επιτελέσει τα πρόσθετα “καθήκοντα” που της ανατέθηκαν.

Η δημοσιοποίηση του βίντεο προκάλεσε κατακραυγή και αποτροπιασμό στην Πολωνία. Σύμφωνα μάλιστα με τα πολωνικά ΜΜΕ, λόγω των διαστάσεων που έλαβε το θέμα, η νεαρή αποφάσισε να παραιτηθεί από τη δουλειά της.

[dailymail] [news247]