Υπέροχη εξέλιξη για τον μικρό Νέστορα που είχε κάνει έκκληση να τον βοηθήσουν

8 Ιουλίου, 2017 6:01 ΠΜ
More videos

«Γειά σας! Είμαι ο Νέστορας και είμαι 3,5 χρονών.

Ήμουν τριών μηνών όταν έμαθα ότι πάσχω από μια εξαιρετικά σπάνιας μορφής σύμπλοκη κυανωτική συγγενή καρδιοπάθεια (μονήρη κοιλία). Το οξυγόνο μου ήταν σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα και δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Μετά τη διάγνωσή μου μπήκα εσπευσμένα σε κλινική και έκανα καρδιοχειρουργική επέμβαση ανοιχτής καρδιάς Glenn- shunt. Η εγχείρηση έγινε με επιτυχία και μου έδωσε μια παράταση χρόνου, δυστυχώς όμως δεν ήταν αρκετή για την τελική διόρθωση της καρδιοπάθειάς μου.»

Έτσι ξεκινούσε το γραμμένο σε πρώτο πρόσωπο (απ’ τους γονείς του αγοριού) κειμενάκι που δημοσιεύσαμε πριν από λίγες ημέρες. Υπήρχε ελπίδα για το αγόρι, μόνο όμως αν κατάφερνε να πάει σε ένα συγκεκριμένο νοσοκομείο, στη Βοστόνη των ΗΠΑ. Οι γονείς του δεν είχαν άλλα λεφτά και αναγκάστηκαν να ζητήσουν την αλληλεγγύη των συμπολιτών τους.

«Θέλω να μπορέσω να τρέξω, θέλω να συνεχίσω να γελώ, θέλω να ζήσω! Ζητώ τη βοήθειά σας!», κατέληγε η έκκληση.

Μια δυο μέρες μετά τη δημοσίευσή μας, είδα τον Νέστορα σ’ ένα βιντεάκι στο Instagram του Μαυρίδη – ο οποίος έκανε τη δική του έκκληση.

Σε χρόνο ρεκόρ, πάλι στο Instagram διάβασα τα ευχάριστα νέα!

Δείτε το βίντεο

“ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ” Ενα ευχαριστώ είναι λίγο για όλους εσάς εκεί έξω, για όλους εσάς που πάρα τις άσχημες οικονομικές συνθήκες αυτού του τόπου, δώσατε ότι μπορεσατε από τις οικονομίες σας για να στείλουμε τον Νέστορα στην Βοστόνη να εγχειριστεί! Μαζέψαμε τα 300.000 € σε χρόνο ρεκόρ και το ταξίδι ξεκινάει! Σας Ευχαριστούμε όλους. “Ενας για όλους και όλοι για εναν” ❤️ #σας_αγαπαω_ολους

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη official account? (@georgemavridis_tattooligans) στις

Ακολουθήστε μας στο facebook: