Υπάτη Φθιώτιδας: Έχασε γυναίκα, γιο και κόρη από καρκίνο

27 Δεκεμβρίου, 2017 10:01 ΜΜ
More videos

Η τραγική ιστορία της οικογένειας του Παπα-Δημήτρη που ο καρκίνος πήρε τα τρία από τα πέντε μέλη της μέσα σε δύο χρόνια – Σήμερα (28/12) η κηδεία της 29χρονης Κωνσταντίνας.

Δεν το χωράει ανθρώπου νους το δράμα του Παπα-Δημήτρη από την Υπάτη. Μέσα σε δύο χρόνια έχασε γυναίκα, γιο και κόρη από καρκίνο..

Χτες έχασε την κόρη του. Την 29χρονη Κωνσταντίνα Δελήμπαση μετά από χρόνια μάχη.

Η Κωνσταντίνα ήταν πολύ αγαπητή στην κοινωνία της Υπάτης και όχι μόνο, καθώς λειτουργούσε κομμωτήριο στην περιοχή, πριν ο καρκίνος της χτυπήσει την πόρτα και της αλλάξει τη ζωή.

Μητέρα και γιος θύματα του καρκίνου

Σύμμαχοί της στην άνιση μάχη με τον καρκίνο η οικογένειά της. Όμως το τραγικό παιχνίδι της μοίρας έμελλε να χτυπήσει η αρρώστια δύο ακόμη από τα αγαπημένα της πρόσωπα. Τη μητέρα της και τον μικρό της αδερφό, Σωτήρη.

Ο Σωτήρης έφυγε πέρυσι στις 9 Αυγούστου 2016, μόλις στα 23 του χρόνια, ενώ ένα χρόνο νωρίτερα το 2015, πέθανε σε ηλικία 50 ετών, επίσης από καρκίνο και η πολυαγαπημένη τους μητέρα.

O Σωτήρης και Κωνσταντίνα Δελήμπαση που έφυγαν τόσο πρόωρα από τη ζωή.

Τραγικές φιγούρες ο Παπα-Δημήτρης και ο μεγάλος γιος της οικογένειας

Βαρύ το πένθος για τον 57χρονο Παπά – Δημήτρη του ιερέα των Λουτρών Υπάτης και το μεγάλο γιο της οικογένειας, τον 32χρονο Ηρωδίωνα, που έμειναν πίσω, να τιμούν τη μνήμη των τόσο πρόωρα χαμένων ανθρώπων τους.

Η κηδεία της νεαρής κοπέλας θα γίνει αύριο Πέμπτη (28/12) στις 11:00′  το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Υπάτης.

Πηγή: lamiareport

Ακολουθήστε μας στο facebook: