«Υπάρχει τρόπος ο Μάνος να κλείσει το στόμα του;» με ρώτησε η Ρούλα πριν 3 εβδομάδες-ΧΑΜΟΣ σε space του Κουσουλού

31 Μαρτίου, 2022 10:36 ΜΜ
More videos

Σε space που διοργάνωσε χθες ο Πέτρος Κουσουλός, μια μαρτυρία από άτομο που εργάζεται στην προστασία υψηλών προσώπων, άφησε άφωνους τους παρευρισκόμενους.

Από την χθεσινή παρουσία του εκδότη και δημοσιογράφου Πέτρου Κουσου σε space του twitter αφιερωμένου στις εξελίξεις της Πάτρας, μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου με την κατηγορία της ανθρωβποκτονάις από πρόθεση της Τζωρτζίνας, άλλη μία “βόμβα” έσκασε στα χέρια του δημοσιογράφου.

Συγκεκριμένα χρήστης ζήτησε να παρέμβει στην κουβέντα γιατί είχε πολλά να εισφέρει ως μαρτυρία. Αμέσως του έδωσαν τον λόγο και ο χρήστης αυτός αποκάλυψε ότι εργάζεται στην συνοδεία υψηλών προσώπων και ότι είχε βρει συγγενικό πρόσωπο της Ρούλας Πισπιρίγκου και συγκεκριμένα θείος της.

Συναντήθηκε δύο φορές με την Ρούλα και μέλη της οικογένειας και ανάμεσα σε αυτά που ζήτησε από τον συγκεκριμένο άνθρωπο ήταν να μάθει αν μπορούσε να της παρέχει προστασία, αν είχε επαφές με το Ανθρωποκτονιών για να μάθει που βρίσκεται η υπόθεση και επίσης του ζήτησαν και κάτι άλλο πέρα από την παρακολούθηση του Μάνου Δασκαλάκη.

Κατά την διάρκεια της μαρτυρίας αυτής χτύπησε το τηλέφωνο του και την πρώτη είπε καταλαβαίνετε και την δεύτερη αποχώρησε από την συνομιλία στο space του Twitter!

Τι είπε ο μάρτυρας

«Πριν κάποιες μέρες, με κάλεσε ο θείος της Ρούλας Πισπιρίγκου και μου ζήτησε να τη συναντήσω. Βρεθήκαμε όλοι μαζί στο σπίτι του. Το πρώτο πράγμα που έκαναν, ήταν να πάρουν το κινητό μου. Μου ζήτησαν να τους προστατεύσω. Ήταν εκεί η Πισπιρίγκου και η αδερφή της. Δέχονταν απειλές και ήθελαν προστασία.

Το πρώτο πράγμα που με ρώτησε, ήταν αν θα ομολογούσε στα πρώτα 15 λεπτά, καθώς είχε μάθει από κάπου, πως αν πήγαινε στη ΓΑΔΑ, θα ομολογούσε σε 15 λεπτά. Το δεύτερο που με ρώτησε, ήταν αν γνωρίζω κάποιον στο Ανθρωποκτονιών για να μάθω πώς εξελίσσεται η υπόθεση και το τρίτο αν έχω ανθρώπους, να μπορέσω να βρω που μένει ο Μάνος στην Αθήνα. Συναντηθήκαμε άλλες δυο φορές» ανέφερε ο συγκεκριμένος άνδρας.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα: