Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
Ελλάδα«Υπάρχει θuμός, στεναχώρια, έντασn»: Η εξομολόγnση του Χρήστου Φερεντίνου για το δıαζύγιο...

«Υπάρχει θuμός, στεναχώρια, έντασn»: Η εξομολόγnση του Χρήστου Φερεντίνου για το δıαζύγιο από τη Σοφiα Παυλiδου

Στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΙ, «Γεια σου», βρέθηκε καλεσμένος το Σάββατο 13/1 ο Χρήστος Φερεντίνος.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο διαζύγιό από την πρώην σύζυγό του, Σοφία Παυλίδου.

«Κρατήσαμε ωραία σχέση με τη Σοφία. Δεν υπάρχει ιδανικός χωρισμός αλλά δεν υπάρχει και λόγος να αποκαλύπτονται όλα. Μπορεί να υπάρχει θυμός, στεναχώρια και ένταση αλλά δεν είναι ωραίο να βγαίνουν. Δεν ήμασταν τύποι να μοιραζόμαστε τις στιγμές μας δημόσια, νομίζω σε μια φυσιολογική φάση εξελίχθηκε αυτό το πράγμα.

Πολύ γρήγορα βρήκαμε συνεννόηση και πολύ καλή επικοινωνία μεταξύ μας ακόμη περισσότερο τελευταία. Νομίζω ότι μετά από ενδεχόμενο θυμό, εγωισμό που μπορεί να βγει από χωρισμό, τι κρατάς στο τέλος; Τα ωραία που έχεις ζήσει με έναν άνθρωπο, ότι έχεις δημιουργήσει μια οικογένεια. Η ζωή είναι μικρή και στο τέλος το μετανιώνεις που δεν λειτούργησες με αυτό τον τρόπο. Θα πω ότι σίγουρα δεν φταίει μόνο ένας σε έναν χωρισμό. Πολλές φορές δεν ξέρεις ποιος φταίει και αν φταίει. Οι συνθήκες σε αποπροσανατολίζουν!

Δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο. Tο σίγουρο είναι ότι τα περισσότερα χρόνια που ήμασταν μαζί ήταν πολύ γεμάτες. Και αφού ήταν ωραία η φάση και στην πορεία αποκαθίστανται η όλη ιστορία. Οι άνθρωποι που φτάνουν σε άσχημα σημεία, είχαν επιφανειακές σχέσεις», εξομολογήθηκε ο Χρήστος Φερεντίνος για το διαζύγιό του από την γνωστή ηθοποιό.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα ο Χρήστος Φερεντίνος για το διαζύγιό του από την Σοφία Παυλίδου:Τα πιο σημαντικά