Υπάνθρωποι κλέβουν γάιδαρο από ζωολογικό κήπο και τον πετούν στις τίγρεις

7 Ιουνίου, 2017 1:21 ΠΜ
More videos

Βασανιστικό θάνατο βρήκε ένας γαϊδαράκος στον ζωολογικό Changzhou στην ανατολική Κίνα, όταν μια ομάδα ανδρών τον άρπαξαν από τους στάβλους του κήπου και τον έριξαν ζωντανό μέσα στον περίκλειστο χώρο που φυλάσσονται οι τίγρεις, με αποτέλεσμα τα πεινασμένα ζώα να τον καταβροχθίσουν.

twitter

Το περιστατικό, που έλαβε χώρα μπροστά στα έντρομα μάτια των επισκεπτών – αρκετοί από τους οποίους κατέγραψαν τη σκηνή με τα κινητά τους – προκάλεσε σάλο στην Κίνα, αφού αρχικά είχε κυκλοφορήσει η πληροφορία ότι τα άτομα που ήταν υπεύθυνα για αυτή τη φρικτή πράξη ήταν εργαζόμενοι στο ζωολογικό κήπο.

Ωστόσο, στη συνέχεια έγινε γνωστό ότι η συμμορία των ασυνείδητων ανδρών έδρασε με εντολή ενός μετόχου του ζωολογικού κήπου, ο οποίος έχει το τελευταίο διάστημα διαφωνίες με το διοικητικό συμβούλιο. Ο επιχειρηματίας – του οποίου το όνομα δεν έχει αποκαλυφθεί – διέταξε τους μπράβους του να κλέψουν ορισμένα ζώα για να τα πουλήσουν.

twitter

Ωστόσο, όταν εκείνοι έγιναν αντιληπτοί από το προσωπικό ασφαλείας και συνειδητοποίησαν ότι δεν θα κατάφερναν να βγάλουν από τον κήπο τον γαϊδαράκο και την κατσίκα που είχαν αρπάξει, αποφάσισαν να οδηγήσουν τα άτυχα ζώα στην τάφρο γύρω από τον χώρο με τις τίγρεις, για να τα σκοτώσουν.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ο γάιδαρος καταβροχθίστηκε μέσα σε λίγα λεπτά από τα δύο πεινασμένα ζώα. Ευτυχώς για την κατσικούλα, επισκέπτες του πάρκου σταμάτησαν τους μπράβους του μετόχου από το να την πετάξουν κι αυτή στην τάφρο, ενώ στη συνέχεια οι άνδρες συνελήφθησαν από τις τοπικές αρχές.

Δείτε το βίντεο (προσοχή σκληρές εικόνες)

[bbc] [thema] [telegraph]

Ακολουθήστε μας στο facebook: