Υπάλληλος νεκροτομείου απολύθηκε γιατί έκανε σεξ με πτώμα ρώσικης τηληπερσόνας

7 Φεβρουαρίου, 2018 2:28 ΜΜ
More videos

Ένα έγκλημα που από το 2008 συγκλονίζει μια χώρα και ακόμη και σήμερα δεν έχει βρεθεί ο δολοφόνος. Ένας υπάλληλος νεκροτομείου που κακοποίησε σεξουαλικά τη σορό της δολοφονημένης. Και ένα ριάλιτι παιχνίδι στην τηλεόραση, συνθέτουν ένα σκηνικό αποστροφής στη Ρωσία που δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους.

Ήταν 2008 όταν η Οξάνα Απλεκάεβα περπατούσε ένα βράδυ στους δρόμους της Μόσχας και κάποιος άγνωστος της επιτέθηκε και την στραγγάλισε δίπλα από μια γέφυρα. Η Οξάνα έγινε γνωστή στην Ρωσία από τη συμμετοχή της στο Big Brother ενώ η αστυνομία μέχρι και σήμερα δεν έχει κατάφερει να συλλάβει το δολοφόνο και η υπόθεση παραμένει ένα άλυτο μυστήριο.

Πριν λίγο καιρό όμως και σχεδόν 10 χρόνια μετά από την δολοφονία της, κάποια νέα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας, έκαναν επιτακτική την ανάγκη της εκταφής του πτώματος της Οξάνα. Έπρεπε να γίνει εκ νέου νεκροψία- νεκροτομή.

Μετά την εξέταση από τον ιατροδικαστή και ενώ όλοι περίμεναν να ανακοινώσει τα ευρήματα του, εκείνος σοκαρισμένος ψέλλισε ότι το πτώμα της Οξάνα είχε κακοποιηθεί. Κάποιος είχε κάνει σεξ επάνω στη σορό όταν εκείνη βρισκόταν στα ψυγεία μετά την εκταφή της.

Οι πρώτοι ύποπτοι ήταν φυσικά οι υπάλληλοι του νεκροτομείου και μετά από εξέταση του DNA. Η αστυνομία μετά από έρευνες κατέληξε στον άνθρωπο που ασέλγησε στο πτώμα και ήταν ο 37χρονος Αλεξαντάρ ( στην δημοσιότητα δόθηκε μόνο το όνομα του).

Ο 37χρονος δράστης

Ο Αλεξαντάρ εργαζόταν στο νεκροτομείο σαν υπάλληλος τα τελευταία 12 χρόνια ενώ αμέσως μετά της αποκάλυψη ο 37χρονος εκδιώχθηκε από την εργασία του.

Η αστυνομία όμως διευκρινίζει ότι ο Αλεξαντάρ και η πράξη του, δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία της Οξάνα.

[dailymail] [etypos]

Ακολουθήστε μας στο facebook: