Η οικογένεια Φιλιπποπούλου επιθυμεί αντί στεφάνου να κατατεθούν χρήματα στο Χαμόγελο του παιδιού

1 Αυγούστου, 20183:07 ΜΜ
More videos

Την Παρασκευή, 03.08.2018, θα είναι η δυσκολότερη μέρα για αυτή την οικογένεια αλλά και όσους πόνεσαν και έκλαψαν μαζί της … Είναι ημέρα που θα γίνουν οι κηδείες των διδύμων, Βασιλικής και Σοφίας Φιλιπποπούλου, αλλά και του παππού και της γιαγιάς τους, με τους οποίους βρήκαν τραγικό θάνατο στις φωτιές στο Μάτι.

Αυτές τις δύσκολες ώρες, η οικογένεια Φιλιπποπούλου δείχνει ανθρωπιά.

Τι ζητά η οικογένεια Φιλιπποπούλου

Οι γονείς των 9χρονων κοριτσιών και οι συγγενείς τους, θα αποχαιρετήσουν στις 15:00 το μεσημέρι τους δικούς τους ανθρώπους στο νεκροταφείο της Καλλιθέας.

Στενός φίλος της οικογένειας, ο οποίος είχε ανακοινώσει μέσω Facebook τα τραγικά νέα, αποκαλύπτει το μέγεθος του μεγαλείου της οικογένειας.

Κι αυτό διότι όπως αναφέρει σε ανάρτησή του, η οικογένεια Φιλιπποπούλου επιθυμεί αντί στεφάνου να κατατεθούν χρήματα στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Δεν χρειάζεται να ειπωθούν πολλά περισσότερα, εκτός από μια φράση του πατέρα των διδύμων, όπως την μεταφέρει στα σχόλια της ανάρτησής του ο φίλος της οικογένειας: «Και όπως είπε ο Γιάννης, ο μπαμπάς «αφουύ δεν μπορούν να χαμογελάσουν τα δικά μας παιδιά, ας χαμογελάσουν κάποια άλλα»».

Ο ίδιος, μάλιστα, μεταφέρει για ακόμη μια φορά την επιθυμία της οικογένειας, όπως έκανε και χθες, για το… αυτονόητο: Να μην δώσουν το παρών, δηλαδή, στην κηδεία δημοσιογράφοι εν ώρα εργασίας.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News