Υγιέστατος πατέρας διαγνώστηκε με καρκίνο στους πνεύμονες χωρίς να έχει καπνίσει ποτέ

9 Οκτωβρίου, 201711:49 ΠΜ

Ένας πατέρας που δεν έχει καπνίσει ποτέ πολεμάει τον καρκίνο του πνεύμονα, καθώς οι φίλοι του υποστηρίζουν την αναστατωμένη οικογένεια του.

Ο Ζακ Γκλίσον, 33 ετών από το Τόρκι, έλαβε την σοκαριστική διάγνωση, αφού η γυναίκα του, Λόις, τον ώθησε να πάει στο γιατρό για τον πόνο που είχε στο λαιμό του.

Έχει μόλις υποβληθεί σε μια δίμηνη χημειοθεραπεία, αλλά έχει πει στον γιατρό ότι δεν θέλει να ξέρει πόσος χρόνος του απομένει για να ζήσει.

Μιλώντας από το νοσοκομείο στο Ντεβόν την Παρασκευή, η Λόις είπε στην MailOnline πως έπρεπε να ξεκινήσει μια νέα δουλειά στο Mothercare την ημέρα που ο Ζακ πήγε στο νοσοκομείο.

Ο Ζακ Γκλίσον, 33, από το Τόρκι (στην φωτογραφία βρίσκεται με την γυναίκα του, Λόις και την κόρη τους Λέιλα-Μέι) ανακάλυψε ότι έχει καρκίνο του πνεύμονα, αφού παρατήρησε έναν πόνο στο λαιμό του

Ο Ζακ, ένας τεχνικός κουζίνας και λουτρών που είναι πολύ άρρωστος για να εργαστεί πλέον, είναι ένας παθιασμένος πατέρας της Λέιλα-Μέι, ο οποίος γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια μόλις τον περασμένο μήνα.

Ο φανατικός του γυμναστηρίου δεν καπνίζει ποτέ και πάντα ζει υγιεινά, τρώει καλά και παίζει ποδόσφαιρο κάθε εβδομάδα.

Η σύντροφός του βρέθηκε σοκαρισμένη όταν, μετά από περαιτέρω εξετάσεις, εντοπίστηκαν καρκινικά κύτταρα στους πνεύμονες και τα οστά του Ζακ.

Ο παιδικός φίλος του, Ντέιβ Κένταλ, έχει δημιουργήσει μια εκστρατεία για την υποστήριξη της οικογένειάς του στο JustGiving, όπου οι δωρητές συγκέντρωσαν γρήγορα 15,000 ευρώ.

Οι δωρεές έχουν γίνει από τους φίλους, την οικογένεια και τους ανθρώπους που είχαν διαβάσει για το Ζακ, την Λόις και τη νεαρή τους κόρη Λέιλα-Μέι στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης.

Στενή σχέση: Ο τεχνικός της κουζίνας και των λουτρών, ο οποίος είναι πολύ άρρωστος για να εργαστεί, είναι ένας παθιασμένος πατέρας της Λέιλα-Μέι, ο οποίος γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια μόλις τον περασμένο μήνα

Η Λόις είπε στην MailOnline ότι επρόκειτο να ξεκινήσει μια νέα δουλειά στο Mothercare τη μέρα που ο Ζακ πήγε στο νοσοκομείο. Ο Ζακ δεν κάπνιζε ποτέ και πάντα ζει υγιεινά, παίζοντας ποδόσφαιρο κάθε εβδομάδα

Ο Ντέιβ είπε: «Ο Ζακ είναι ένας αγαπημένος γιος και αδελφός, λατρευτός μπαμπάς, υπέροχος σύντροφος και ο καλύτερος φίλος που θα μπορούσε να έχει ποτέ κανείς. Είναι απλά ο αγαπημένος όλων.”

Ο Ζακ βρισκόταν στο νοσοκομείο για την περασμένη εβδομάδα, παλεύοντας με έναν τεράστιο πόνο και μια τρομακτική ασθένεια, χωρίς να γκρινιάζει ούτε να παραπονιέται. Ο Ζακ είναι πάρα πολύ άρρωστος για να επιστρέψει στη δουλειά του και να ξαναρχίσει τη συνηθισμένη του ζωή που είχε κάποτε.

«Στα πιο πρόσφατα χρόνια, ο Ζακ γνώρισε και ερωτεύτηκε την Λόις. Ένας αφοσιωμένος μπαμπάς και αφοσιωμένος σύζυγος, ο στόχος του Ζακ ήταν να δημιουργήσει μια οικογένεια όταν άρχισε να εργάζεται με τον πατέρα της Λόις. Μια ιστορία αγάπης καταστράφηκε, μια οικογένεια σκισμένη στα δυο και ένα αθώο λυπημένο κοριτσάκι».

Υποστήριξη: Ο παιδικός φίλος του Ζακ, Ντέιβ Κένταλ, έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία για να υποστηρίξει την οικογένεια του φίλου του στο JustGiving, όπου οι δωρεές έφτασαν τα 15.000 ευρώ

“Ένας αφοσιωμένος μπαμπάς και αφοσιωμένος σύζυγος, ο στόχος του Ζακ ήταν να δημιουργήσει μια οικογένεια όταν άρχισε να εργάζεται με τον πατέρα της Λόις. Μια ιστορία αγάπης καταστράφηκε, μια οικογένεια σκισμένη στα δυο και ένα αθώο λυπημένο κοριτσάκι.”

Μια άλλη εκστρατεία έχει επίσης οργανωθεί για να βοηθήσει στην προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων για την οικογένεια.

Οι δωρητές άφησαν μηνύματα υποστήριξης στη σελίδα τους στο JustGiving. Κάποιος έγραψε: «Όλη η αγάπη μου στέλνεται σε σας, Λόις & Ζακ και σε όλη την οικογένεια! Μείνετε δυνατοί και θα μαζέψουμε 100% όλα αυτά τα χρήματα για εσάς.”

Ένας άλλος έγραψε: «Μια τόσο τραγική κατάσταση που μας ραγίζει την καρδιά. Κανένα παιδί δεν πρέπει να μείνει χωρίς γονέα. Ένας άλλος δωρητής είπε: “Είναι πολύ πολύ λυπηρό. Μερικές φορές η ζωή είναι τόσο σκληρή. Μείνε δυνατός.’

 

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News