Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΥδραυλικός πήγε για βλάβη σε πρακτορείο: Συνελήφθη με τρεις δεσμίδες «σκρατς» στο...

Υδραυλικός πήγε για βλάβη σε πρακτορείο: Συνελήφθη με τρεις δεσμίδες «σκρατς» στο εσώρουχο του, 17.000 ευρώ η ζημιά

Από την μια στιγμή στην άλλη βάλθηκε να κερδίσει περισσότερα χρήματα, καθώς η οικονομική κρίση, όπως φέρεται να ισχυρίστηκε, τον έχει γονατίσει.

Ένας υδραυλικός κλήθηκε από ιδιοκτήτη πρακτορείου ΟΠΑΠ στο Ρέθυμνο για να επιδιορθώσει μία βλάβη που υπέστη στο κατάστημά του, εκείνος έσπευσε να προσφέρει τις υπηρεσίες τους, προκαλώντας του όμως στο τέλος ζημιά ύψους 17.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τη neakriti.gr, η ζημιά στο υδραυλικό σύστημα εντοπίστηκε στο υπόγειο του καταστήματος, όπου ο ιδιοκτήτης χρησιμοποιούσε και ως αποθήκη για τα δελτία του. Όταν ο 40χρονος τεχνίτης επιδιορθώνοντας την ζημιά τα εντόπισε, άρχισε με τρόπο και χωρίς να κινήσει υποψίες να «ξαφρίζει» την μία δεσμίδα μετά την άλλη των δελτίων «Σκρατς».

Επιστρατεύοντας μάλιστα την «εξυπνάδα» του ο τεχνίτης έβρισκε ένα σωρό δικαιολογίες στον ιδιοκτήτη, πως τάχα η ζημιά ήταν μεγάλη, προκειμένου να μπαινοβγαίνει συνεχώς στο υπόγειο με τα δελτία «σκρατς», τα οποία αφού έβαζε στο χέρι πήγαινε σε τουλάχιστον 5-6 άλλα πρακτορεία της πόλης για να εξαργυρώνει.

Όλο αυτό διήρκησε από τον Σεπτέμβριο έως και τις πρώτες ημέρες του Οκτωβρίου, μέχρι που ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου, συνειδητοποίησε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, όταν ο ΟΠΑΠ του ζήτησε την προμήθεια για τα δελτία, που ο ίδιος όμως δεν είχε πουλήσει.

Έτσι, διαπίστωσε την κλοπή και την κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου. Οι αστυνομικοί για να δέσουν την υπόθεση και να συλλάβουν τον «ποντικό» επ’ αυτοφώρω, τον έθεσαν για περίπου μία εβδομάδα σε διακριτική παρακολούθηση μέχρι που χθες τον συνέλαβαν έχοντας κρυμμένα ακόμα και στο εσώρουχο του 3 δεσμίδες «σκαρτς».

Πάντως, έως και αυτή την ώρα παραμένουν ακόμα άγνωστα το ποσά που «κέρδισε» ο εν λόγω τεχνίτης μέσω του «μεγαλοφυούς» σχεδίου του.

Τα πιο σημαντικά