Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΞυλοδαρμός Βασιλακόπουλου: «Φαρμακευτική είχε κλείσει το τραπέζι»!

Ξυλοδαρμός Βασιλακόπουλου: «Φαρμακευτική είχε κλείσει το τραπέζι»!

Απίστευτες καταγγελίες των ιδιοκτητών της ταβέρνας

Σοβαρή διάσταση φαίνεται να παίρνει το επεισόδιο με τον ξυλοδαρμό του γνωστού από τις εμφανίσεις του στην τηλεόραση, πνευμονολόγου Θεόδωρου Βασιλακοπούλου σε ταβέρνα στην Καλαμπάκα.

Ο γιατρός κατήγγειλε ότι προπηλακίστηκε, ρίχτηκε στην άσφαλτο και του έσκισαν τα ρούχα οι ιδιοκτήτες της ταβέρνας, όταν διαμαρτυρήθηκε επειδή δεν γίνονταν έλεγχοι στους θαμώνες για το πιστοποιητικό εμβολιασμού! Ισχυρίζεται μάλιστα ότι τον απείλησαν πως θα τον βρουν ακόμα και στην Αθήνα και θα του κάψουν το αυτοκίνητο.

Οι ισχυρισμοί όμως των ιδιοκτητών της ταβέρνας είναι τελείως διαφορετικοί και μάλιστα αποκαλύπτουν μία σοβαρή διάσταση της υπόθεσης που θα πρέπει να απαντηθεί.

e3ac3dce 5820 4e64 aee4 edde491c2d21

Η ταβέρνα

Όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα Zougla.gr σε εκτενές ρεπορτάζ, μια φαρμακευτική εταιρεία είχε κλείσει το συγκεκριμένο τραπέζι στους πνευμονολόγους στην «ταβέρνα του Ζιώγα» στο Καστράκι Καλαμπάκας και μάλιστα είχε ενημερώσει τον επιχειρηματία πως δεν χρειάζεται να ελεγθούν για πιστοποιητικά εμβολιασμού αφού όλοι οι γιατροί θα ήταν εμβολιασμένοι.

Οι ιδιοκτήτες της ταβέρνας λοιπόν υποστηρίζουν ότι έλεγξαν όλους τους πελάτες εκτός από τη συγκεκριμένη παρέα στο τραπέζι που είχε κλείσει η φαρμακευτική!

Οι ισχυρισμοί των ιδιοκτητών λοιπόν πρέπει να απαντηθούν άμεσα από τον κύριο Βασιλακόπουλο. Είναι εξαιρετικά απλό να τους διαψεύσει, παρουσιάζοντας την απόδειξη πληρωμής για το φαγητό του, ώστε να μην υπάρχουν σκιές. Είναι αδιανόητο μετά από όσα ζήσαμε με το σκάνδαλο Novartis, να έχουμε επιστήμονες που δέχονται να τρώνε σε ταβέρνες με έξοδα φαρμακευτικών εταιρειών.

Πηγγή: newsbreak.grΤα πιο σημαντικά