Ξύλο και στον Κλεομένη από αντιεξουσιαστές στο Μοναστηράκι

23 Οκτωβρίου, 2017 1:30 ΜΜ
More videos

Ο Κλεομένης και μια ομάδα πιστών οπαδών του πραγματοποίησαν πορεία χθες στην Αθήνα. Υπενθυμίζεται πως χθες πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας από όλο το φάσμα της ακροδεξιάς για την ταυτότητα φύλου, ενώ αντισυγκέντρωση πραγματοποίησαν αντιφασιστικές οργανώσεις.

Όπως εύκολα εικάζεται, η ομάδα του Κλεομένη (η οποία συμμετείχε και στη διαμαρτυρία ενάντια στη θεατρική παράσταση “η ώρα του Διαβόλου”) συναντήθηκε με τους αντιεξουσιαστές, όταν βγήκε από το μετρό και τράπηκε γρήγορα σε φυγή.

Δείτε τα βίντεο

Στα βίντεο  φαίνονται ο π. Κλεομένης και όσοι τον συνοδεύουν να πλησιάζουν προς την έξοδο του ΗΣΑΠ στην πλατεία στο Μοναστηράκι φωνάζοντας «Ελλάδα σημαίνει Ορθοδοξία» και «όχι στο ηλεκτρονικό εισιτήριο», ενώ κρατούσαν σημαίες που έγραφαν «Ορθοδοξία ή Θάνατος».

Κατευθύνονταν στη χθεσινή συγκέντρωση παραθρησκευτικών αλλά και ακροδεξιών οργανώσεων κατά του νέου νόμου για την αλλαγή ταυτότητας φύλου.
Ωστόσο Κυριακή απόγευμα, είχε οργανωθεί και αντισυγκέντρωση από αντιρατσιστικές και αντιφασιστικές οργανώσεις, όπως και άτομα του ευρύτερου αναρχικού χώρου.

ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ!!!

Τα φασισταριά μας δίνουν καταπληκτικά βίντεο!!!

Φασισταριά στο Μοναστηράκι την ώρα που τσακίζονται και φωνάζουν: όχι, όχι ρε, μη ρε…!!!

ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ: ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ!!!

Δημοσιεύτηκε από Γενικη Απεργια Διαρκειας τωρα στις Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017

Ακολουθήστε μας στο facebook: