Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024
celebrities«Ξορκίζει τον θάνατο με γάμο η 62χρονη Άντζελα Γκερέκου» - Ο γνωστός...

«Ξορκίζει τον θάνατο με γάμο η 62χρονη Άντζελα Γκερέκου» – Ο γνωστός επιχειρηματίας και η αντίδραση της νεότατης χήρας

Πώς αντέδρασε η Άντζελα Γκερέκου σε δημοσίευμα ότι είναι σε σχέση με γνωστό επιχειρηματία και μάλιστα σχεδιάζουν γάμο;

Νεότατη χήρα είναι πια η Άντζελα Γκερέκου, αφού σε ηλικία μόλις 62 ετών έχασε τον άνθρωπο της, τον μεγάλο τραγουδιστή, Τόλη Βοσκόπουλο.

Ανυπόστατες και ψευδείς χαρακτήρισε τις ιστορίες που κυκλοφορούν και τη θέλουν σε σχέση με γνωστό επιχειρηματία, η Άντζελα Γκερέκου.

Με ένα μήνυμα στο Instagram, στο οποίο ανέβασε φωτογραφία της με τον Τόλη Βοσκόπουλο, η Άντζελα Γκερέκου ανέφερε πως δεν υπάρχει κανένας σεβασμός στην ίδια, στο παιδί της αλλά κυρίως στη μνήμη του γνωστού τραγουδιστή που «έφυγε» πριν από τρεις μήνες.

Αναλυτικά όσα έγραψε η Άντζελα Γκερέκου:

«Δεν είχα σκοπό να σχολιάσω τίποτα αλλά επειδή βλέπω ότι το θέμα παίρνει διαστάσεις και ενοχλούνται άτομα από το κοντινό περιβάλλον μου, θα το κάνω.

Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι όποιος δημοσιογράφος εκμεταλλεύεται την ιδιότητα του για να γράψει ανυπόστατες και ψευδείς ιστορίες θα έπρεπε να ντρέπεται!

Δεν σέβεστε ούτε εμένα, ούτε το παιδί μου αλλά κυρίως τον σύζυγό μου που έχασα μόλις πριν 3 μήνες!

Τι να πω; «Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι…» Κρίμα που δεν αντιλαμβάνεστε την ιδιωτικότητα και το πένθος των ανθρώπων γράφοντας τόσα ψέματα… Λυπάμαι!».

59ee9a antzela

Τι έγραφε το δημοσίευμα για Άντζελα Γκερέκου και γνωστό επιχειρηματία

Σύμφωνα με το περιοδικό Yes, εξελίξεις φαίνεται πως υπάρχουν στην προσωπική ζωή της Άντζελας Γκερέκου, με την ίδια να θρηνεί μεν για τον χαμό του Τόλη Βοσκόπουλου, αλλά να δείχνει πως είναι ξανά ερωτευμένη.

Η γνωστή ηθοποιός και άλλοτε πολιτικός είδε πριν από τρεις μήνες τον αγαπημένο της άνδρα να φεύγει από τη ζωή, προκαλώντας πανελλήνια θλίψη, με την ίδια και την κόρη του, Μαρία, να βρίσκονται επίσης σε δύσκολη κατάσταση, μην ξεχνώντας ποτέ το πρόσωπο, που τις στιγμάτισε.

Ο θάνατος ξεπερνάται… με έναν έρωτα για την Γκερέκου

Με τον καιρό να περνά, όμως, φαίνεται πως ισχύει το δόγμα, ότι η ζωή συνεχίζεται.

Η Γκερέκου πρωταγωνιστεί αυτή την εποχή στη «Γη της Ελιάς» και, την ίδια στιγμή, μοιάζει να έχει προχωρήσει και στα αισθηματικά της, όπως αναφέρει και το «Yes Magazine».

Το περιοδικό αναφέρει, ότι η Άντζελα Γκερέκου ξορκίζει το θάνατο του Βοσκόπουλου με γάμο, με ένα γνωστό επιχειρηματία να της έχει «κλέψει» την καρδιά.

Οι δυο τους μοιάζουν ευτυχισμένοι και έχουν ακουστεί έως και ψίθυροι, ότι θα ενωθούν με τα εν λόγω ιερά δεσμά, αν και κάτι τέτοιο μπορεί να μη γίνει άμεσα, με το πένθος για τον τραγουδιστή να είναι ακόμη νωπό.

483e63 yes


Τα πιο σημαντικά