Μια χωρισμένη μητέρα άφησε έκπληκτους τους κριτές. Παρακολουθείστε τα μάτια των παιδιών της όταν τραγουδά.

28 Απριλίου, 2015 7:19 ΜΜ
More videos

Η Μπέκι Ομπράιαν δεν έχει μόνο μια όμορφη φωνή αλλά και μια απίστευτη ιστορία.

Η 34 χρονών γυναίκα είχε παραμερίσει το όνειρό της να γίνει τραγουδίστρια για να μεγαλώσει τα πέντε παιδιά της. Αλλά αυτό που είναι ακόμα πιο απίστευτο είναι ότι βρήκε το κουράγιο να χωρίσει τον βίαιο σύζυγό της.

Μια γυναίκα που βάζει πάνω από όλα τα παιδιά της ακόμη και μέσα σε τόσο δύσκολες συνθήκες αξίζει μια τουλάχιστον πανηγυρική υποδοχή.

Αλλά όταν η γυναίκα τραγούδησε το τραγούδι ‘Πάνω από το ουράνιο τόξο’ της Τζούντι Γκάρλαντ που μιλούσε για μια καλύτερη ζωή, η Μπέκι το ερμήνευσε τόσο υπέροχα που το ακροατήριο και οι κριτές ένιωσαν την συγκίνησή της.

Αποφάσισε να δείξει το ταλέντο της στον διαγωνισμό τραγουδιού ‘Βρετανία έχεις ταλέντο 2015’ μετά από παρότρυνση των παιδιών της. Ο 11άχρονος γιος της ήταν αυτός που την ενθάρρυνε να λάβει μέρος .

Αν και ο μεγαλύτερος γιος έσπρωξε την μαμά του να ζήση το όνειρό της, ήταν η αντίδραση του  μικρότερου  γιου  της που με έκανε να κλάψω. Μπορείτε να δείτε την αγάπη που της έχουν αλλά και πόσο τα αγαπά η μητέρα τους.

‘Δεν περίμενα να δω κάτι τέτοιο. Να γιατί κάνουμε αυτό το σόου,για να βρίσκουμε ανθρώπους σαν κι εσένα’ είπε ο ένας κριτής , ο Σάιμον.

Δεν χρειάζεται να σας πω ότι κέρδισε πανηγυρικά όχι μόνο τους κριτές αλλά και το ακροατήριο!

Ακολουθήστε μας στο facebook: