Ξυλουργός μετατρέπει κούτσουρα σε πανέμορφα ξύλινα βάζα.

11 Νοεμβρίου, 2016 5:12 ΜΜ
More videos

Στην περιοχή της Μασαχουσέτη των Η.Π.Α. ο καλλιτέχνης και ξυλουργός Ray Asselin μετατρέψει ξερά κομμένα κούτσουρα που προορίζονταν για κάψιμο σε πανέμορφα βάζα. Πολλά από τα δημιουργήματα του είναι προς πώληση στο ηλεκτρονικό του κατάστημα.

O ίδιος έχοντας μεγαλώσει μέσα στην φύση τρέφει μια ιδιαίτερη αγάπη για την φύση και θέλει να βρίσκεται γύρω της. Σε συνδυασμό με το ταλέντο του και την αγάπη του για την ξυλουργική τα αποτελέσματα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακά.

Με μια ιδική τεχνική περιστρέφει και λεπταίνει στην κορυφή το κούτσουρο και του δίνει μια κομψή όψη με την επιθυμητή μορφή. Στην συνέχεια λειαίνει την κορυφή και με κάποιο βερνίκι την κάνει να γυαλίζει.

timberturnerbowlwoodwoodvase1timberturner timberturnerbowlwoodwoodvase3timberturner timberturnerbowlwoodwoodvase4timberturner timberturnerbowlwoodwoodvase5timberturner timberturnerbowlwoodwoodvase6timberturner timberturnerbowlwoodwoodvase7timberturner timberturnerbowlwoodwoodvase8timberturner timberturnerbowlwoodwoodvase9timberturner timberturnerbowlwoodwoodvase10timberturner timberturnerbowlwoodwoodvase11timberturner timberturnerbowlwoodwoodvase12timberturner timberturnerbowlwoodwoodvase13timberturner