Ξέσπασμα μητέρας λοχία μπροστά σε Κουβέλη: «Αν ήταν το δικό σας παιδί, τι θα κάνατε;»

13 Μαρτίου, 2018 2:03 ΜΜ
More videos

Με τους γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης, συναντήθηκε ο αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φώτης Κουβέλης, παρουσία του Αρχηγού του ΓΕΣ.

Ο κ. Κουβέλης τόνισε ‘ότι η ελληνική κυβέρνηση κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να επιστρέψουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τα δύο στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων στη χώρα.

«Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι είναι συστηματική και επίπονη η προσπάθεια που καταβάλλουμε. Αντιλαμβάνομαι ότι είστε γονείς και πονάτε αλλά να είστε βέβαιοι πως ό,τι είναι δυνατόν το κάνουμε. Και να είστε βέβαιοι ότι το κάνουμε και επίπονα και συστηματικά. Οι προσπάθειες συνεχίζονται και αναμένουμε να είναι γρήγορη η επιστροφή στην πατρίδα» είπε ο κ. Κουβέλης.

Μόλις ολοκλήρωσε τη φράση του, παρενέβη η μητέρα του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη . «Αν ήταν το δικό σας παιδί κύριε υπουργέ τι θα κάνατε; Τι περισσότερες προσπάθειες θα κάνατε;» είπε, η Σοφία Κούκλατζη απευθυνόμενη στον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Στο πλάνο διακρίνεται το χέρι ενός ενστόλου να προσπαθεί να την ηρεμήσει, με εκείνη να ακούγεται να λέει: «Δεν μπορώ άλλο..».

Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΙ

Ακολουθήστε μας στο facebook: