Ξέσπασμα Καρανίκα: «Μαφία, ψεύτες και εκβιαστές, αυτή είναι η Δεξιά και η ΝΔ»

22 Φεβρουαρίου, 2018 7:13 ΜΜ
More videos

Σε «παραλήρημα» κατά της ΝΔ ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας αναφέρθηκε στην υπόθεση της Novartis, που απασχολεί την πολιτική επικαιρότητα το τελευταίο διάστημα.

Είναι χαρακτηριστικό, πως ο Νίκος Καρανίκας χρησιμοποιεί βαρύτατες εκφράσεις κατά της ΝΔ, κάνοντας λόγο για «κεντροδεξιά μαφία» και για «ψεύτες, καταχραστές, εκβιαστές, διαπλεκόμενους», ενώ επιτίθεται στη ΝΔ και για το Σκοπιανό.

Αναλυτικά στο κείμενό του ο Νίκος Καρανίκας γράφει:

«10 κάλπες, 10 πρόσωπα…

η ίδια ιστορία, η ίδια πολιτική ταυτότητα-φυσιογνωμία.

Η κεντροΔεξιά επέλεξε το αφήγημα της “σκευωρίας” λέγοντας μας, μεταξύ σοβαρού και αστείου, ότι το σκάνδαλο Novartis το έστησε το FBI ως επιρροή του Τσίπρα…γιατί φοβάται τη ΝΔ στο θέμα του Μακεδονικού.

Το “Μακεδονικό” όμως είναι υπόθεση που την διαχειρίστηκε η Δεξιά – με την ΝΔ και το Πασοκ – έχοντας αποκλειστική ευθύνη αυτού του ζητήματος και είναι αυτοί που ως πατριδοκάπηλοι το διαμόρφωσαν από την εποχή που κυβερνούσαν, πουλώντας ο ένας τον άλλον, ρίχνοντας κυβέρνηση, υπογράφοντας ονόματα & γλώσσες.

Ακούς τον ακροδεξιό Σαμαρά της Πολιτικής Άνοιξης- ΝΔ που υπέγραψε και αποδέχτηκε τυχοδιωκτικά το όνομα της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας ως έχει… και καταλαβαίνεις τι θα πει απατεώνας πατριδοκάπηλος.

Η “κεντροδεξιά μαφία” με ακροδεξιές πρακτικές απειλεί την κυβέρνηση, τους μάρτυρες και την δικαιοσύνη γιατί αποκαλύπτονται και έτσι ο κόσμος θα μάθει την αλήθεια για το τι έκαναν τα χρόνια της κρίσης, των μνημονίων και της χρεοκοπίας.

Καρφώνει ο ένας τον άλλον, απειλούν δικαστές, εισαγγελείς, μάρτυρες και ό,τι μιλάει εναντίον τους και τους αποκαλύπτει.

Βρίζουν την δικαιοσύνη, τις διαδικασίες που οι ίδιοι ψήφισαν και απειλούν όπως οι μαφιόζοι και οι κατσαπλιάδες δοσίλογοι του εμφυλίου – χρησιμοποιώντας την ίδια γλώσσα με τους προγόνους τους, τους συνεργάτες των Ναζί …

Καταλαβαίνουμε γιατί χάνει συνεχώς η Δεξιά και καταλαβαίνουμε ότι οι Μίζες είναι στο καταστατικό της, στο πρόγραμμα της, είναι το οξυγόνο της, ο χαρακτήρας της, ο επαγγελματισμός της, η Αριστεία και η Αξιοκρατία της.

Είναι ψεύτες, καταχραστές, εκβιαστές, διαπλεκόμενοι και υποδύονται ως υποκριτές τους χριστιανούς πολιτικούς που μπαίνουν στην “Σαρακοστή”… με πίστη να κοροϊδεύουν τον κόσμο και να εισπράττουν τις Μίζες τους, όπως έκαναν τόσα χρόνια, να περιφέρονται λέγοντας ιστορίες με κροκοδείλια δάκρυα

Να ποια είναι η Δεξιά και η ΝΔ. Είναι ο φορέας του εύκολου και γρήγορου πλουτισμού λόγω διαπλοκής και διαφθοράς, χάριν του επαγγελματισμού τους στην κατάχρηση και την απάτη. Είναι επικίνδυνοι, το αποδεικνύουν καθώς τους ακούμε και τους βλέπουμε στα δικά τους ΜΜΕ.

Στα σοβαρά προβλήματα αποκαλύπτεται η Δεξιά ως μέρος του προβλήματος και στεναχωριέμαι για τους τίμιους Δεξιούς και ψηφοφόρους της ΝΔ που ανέχονται να στηρίζουν την πολιτική Μαφία και τις Μίζες τους…».