Ξέσπασμα Γιάννη Λαγού κατά βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: «Σκάσε ρε προδότη»

22 Μαρτίου, 2018 7:17 ΜΜ
More videos

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε στη Βουλή όπου ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός πήγε να πιαστεί στα χέρια με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, όταν εκείνοι αντέδρασαν στις υβριστικές εκφράσεις που τους απηύθυνε, φωνάζοντας μεταξύ άλλων “προδότες” και “πουλημένοι”!

Δείτε το βίντεο

To επεισόδιο ξεκίνησε με αφορμή τη στήριξη του Λαγού στις Παμμακεδονικές Ενώσεις που έστειλαν εξώδικο και επιστολές στου; βουλευτές απειλώντας τους με θανατική καταδίκη και ισόβια. Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασαν όταν  εκείνος άρχιζε να  τους απευθύνει τις υβριστικές εκφράσεις που προαναφέρθηκαν. 

 Μάλιστα ο Γ. Λαγός κινήθηκε απειλητικά προς τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ξυδάκη ο οποίος ήταν ένας από εκείνους  που αντέδρασαν και του ζήτησαν τον λόγο, ανεβαίνοντας στα σκαλιά του βήματος.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής απομακρύνθηκε τελικά από την φρουρά της Βουλής την οποία κάλεσε ο προεδρεύων Σπύρος Λυκούδης, ενώ η συνεδρίαση διακόπηκε.

Το περιστατικό δεν είναι το πρώτο με πρωταγωνιστή βουλευτή του συγκεκριμένου κόμματος,  ενώ θυμίζει το αντίστοιχο που σημειώθηκε τον Μάιο του 2017 όταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης επιτέθηκε φραστικά στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ Νίκο Δένδια.

«Τέτοια γεγονότα πρέπει να καταδικαστούν» ανέφερε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης ανεβαίνοντας αργότερα στο βήμα, κάνοντας λόγο για «συγκεκριμένη στρατηγική» ενώ αποκάλυψε ότι γυναίκα βουλευτή της Χρυσής Αυγής επιτέθηκε φραστικά στον μουσουλμάνο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζεϊμπέκ σήμερα όταν πήγε να πάρει το παιδί της; από τον παιδικό σταθμό της Βουλής!

Πηγή: star.gr